Connecting for Good • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Connecting for Good

Localizare

Național

Buget

4 milioane euro

Anul lansării

2012

Beneficiari

Peste 470.000 de beneficiari

Scopul Proiectului

Nu reușim să ne mai imaginăm viața fără tehnologie. E parte din „normalitatea” noastră. Dar pentru noi e cu atât mai normal ca tehnologia să ne ajute să îmbunătățim viețile cât mai multor oameni. Pentru copiii și adulții afectați de boli grave, pacienții operațiilor de transplant sau cei din zonele rurale, rupte de lume sau persoanele cu deficiențe de auz și de vedere, am reușit să facem prin tehnologie lucruri cu adevărat incredibile, rezolvând probleme și situații care păreau imposibil de abordat.

Sub umbrela programului Connecting for Good, Fundaţia Vodafone finanţează, în toate cele 27 de ţări în care este prezentă, proiecte care folosesc tehnologia pentru a rezolva probleme sociale presante, pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor şi a genera schimbarea în societate.

Selecția proiectelor Connecting for Good se realizează prin runde de finanțare anuale. Pot aplica pentru finanțare ONG-urile care își doresc să folosească tehnologia mobilă pentru rezolvarea unor probleme reale, în domeniile educație și sănătate, și în beneficiul persoanelor defavorizate fizic, social sau economic.

Proiectele Connecting for Good

Noutăți din Connecting for Good

Scroll to Top