Olimpia Sabina Antoci

Senior Program Manager la Fundația Vodafone România
Sabina răspunde de proiectele de sănătate ale fundației, cu focus pe zona de terapii intensive neonatale. Are 10 ani de experiență în managementul organizațional în sectorul non-profit, fiind preocupată de educația și sănătatea din comunitățile dezavantajate. Ea a contribuit la dezvoltarea și consolidarea mai multor ONG-uri aflate la început de drum, dar și la implementarea unor politici publice care vizează comunitățile dezavantajate. Sabina coordonează runda de finațare Connecting for Good prin care, împreună cu partenerii ONG-uri ai fundației, dezvoltă programe care oferă soluții digitale pentru nevoile, provocările și blocajele din educație și sănătate în România. Sabina crede în puterea educației și în modul în care aceasta influențează omul, comunitatea și, societatea.

S-a alăturat echipei Fundației Vodafone România în 2019.

Veronica Brînza

Manager de proiect la Fundația Vodafone România
Veronica este coordonatorul acțiunilor de voluntariat derulate în cadrul fundației, de la sesiuni de donare de sânge, igienizări de școli și până la pregătirea de conserve de iarnă pentru familii defavorizate. În fiecare iarnă, Veronica pune în mișcare cel mai amplu program de voluntariat al fundației, Scrisori pentru Moș Crăciun, prin care sute de cadouri cumpărate cu grijă de colegii noștri ajung la copii din toată țara. Este economist de profesie și are o experiență de 6 ani în domeniul bancar. Veronica crede în oameni, în munca în echipă și în gesturile mici care pot schimba vieți.

Anca Lazăr

Senior Program Manager la Fundația Vodafone România
Anca răspunde de proiectele care au în centru educația copiilor din medii defavorizate și formarea cadrelor didactice din școlile aflate în mediul rural. Are o experiență de peste opt ani în zona de business și antreprenoriat iar pasiunea ei pentru lucrul cu copiii a purtat-o spre acțiuni de voluntariat care i-au influențat viața. Este coordonatorul programului național Școala din Valiză și se implică în dezvoltarea sustenabilă a programelor care cu ajutorul tehnologiei îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor. Anca crede în puterea lucrului în echipă, parteneriatelor pe termen lung și colaborărilor internaționale.

Teodora Munteanu

Manager de proiect la Fundația Vodafone România
Teodora este reponsabilă de gestionarea proiectelelor din sfera serviciilor sociale și campaniilor interne de strângere de fonduri, se ocupa de managementul rundelor de finanțare Fondul pentru Fapte Bune și a făcut parte din echipa care a implementat în Romania proiectul Bright Sky RO, o aplicație mobilă care vine în sprijinul victimelor violenței domestice. A absolvit Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnice București în 2003, specializarea inginerie-economică și are o experiență anterioară de peste 7 ani în retail banking și consiliere financiară.

S-a alăturat echipei fundației în 2014.
Ioana

Ioana Taflan

Manager de comunicare la Fundația Vodafone România
Ioana are peste 20 de ani de experiență în marketing, comunicare, CSR și management, cei mai mulți dintre ei petrecuți în mediul business. Este absolventă a Facultății de Chimie din cadrul Universității București și a Cursului de Certificare în Comunicare și Management al Universității St. Gallen. Ioana spune poveștile fundației și crede în puterea comunităților de a schimba lumea într-un loc mai bun pentru toți.