Fondul pentru Fapte Bune • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Runda de finanțare Fondul pentru Fapte Bune

Credem că o țară mai bună  poate fi construită doar dându-le ocazia tuturor celor care vor să facă bine să îl facă. Pentru că, fără un sistem care să o sprijine și să o canalizeze într-o direcție clară, toată această energie pozitivă nu ar putea ajunge cu adevărat la toți cei care au nevoie de ea.
Prin Fondul pentru Fapte Bune, ne-am dorit să îi aducem alături de noi pe cât mai mulți dintre cei care ne împărtășesc idealurile. Oameni și entități care să cunoască îndeaproape realitățile copiilor, adulților și vârstnicilor defavorizați din țara noastră și care să fie capabili să ne sprijine în găsirea celui mai bun drum pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora.

Punând în comun resursele noastre cu cele ale liderilor și organizațiilor partenere putem face mult mai mult, mult mai repede. Învățăm în continuu unii de la alții și ne completăm reciproc în identificarea celor mai bune soluții cu care să aducem alinare în viețile a mii de persoane cu dizabilități și copii aflați în situații de risc.

Noutăți

Scroll to Top