Jurnal de bine

Bursa Vodafone Sulina

Partener: Fundația Chance for Life Localizare: Sulina, jud. Tulcea Proiectul pe scurt: În cadrul unui proiect educativ pe termen lung, început în 2007, Fundația Vodafone

Citește mai multe

Lansăm cel mai mare proiect de investiţii în mediul rural

Fundaţia Vodafone România extinde la nivelul întregii ţări „Programul strategic de Investiţie în Mediul Rural”, iniţiat la nivel de proiect pilot în luna martie 2015. Scopul programului este acela de a susţine educaţia, sănătatea şi serviciile sociale necesare categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici din România.

Citește mai multe

Voluntar de Profesie: putere de viaţă prin kinetoterapie

Adrian Ghervasa a început să lucreze în cadrul pogramului “Voluntar de Profesie” încă din luna decembrie a anului trecut, în cadrul Fundaţiei de Sprijin Comunitar Bacău, în calitate de kinetoterapeut. Programele acestei fundaţii sunt adresate categoriilor dezavantajate ale comunităţii: bătrâni, bolnavi în faze terminale, copii care provin din familii sărace, persoane cu dizabilităţi, din comunităţi rurale izolate.

Citește mai multe

Implicat în comunitatea mea: un nou proiect de finanţare al Fundaţiei Vodafone

Fundaţia Vodafone România demarează un proiect pilot, derulat în parteneriat cu Fundaţia PACT, prin care investeşte 149.518 euro în educaţia şi sănătatea categoriilor defavorizate din şapte judeţe din sudul României.

Grupuri de iniţiativă, organizaţii comunitare şi ONG-uri locale mici din comunităţi cu până la 30.000 de locuitori, din cele sapte judeţe menţionate, vor putea aplica pentru a obţine finanţări de până la 7.000 euro pe proiect.

Citește mai multe

Voluntar de Profesie: În luptă cu scleroza multiplă

Scleroza multiplă este o boală foarte grea, care poate duce la invaliditate, ale cărei cauze sunt încă necunoscute, diagnosticarea fiind dificilă. Este imposibil de prevăzut evoluţia bolii, mai ales în condiţiile în care nu există până în prezent vindecări totale ale acestei boli.

Citește mai multe

Voluntar de Profesie: Tratament stomatologic pentru copiii bolnavi de cancer

Continuăm seria articolelor în care prezentăm proiectele din cadrul programului „Voluntar de Profesie”, iar pentru astăzi am stat de vorbă cu Daniela Staicu, care este implicată în acţiuni de voluntariat încă din 2003, când a activat în asociaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte, iar ulterior a lucrat într-o organizaţie neguvernamentală, în domeniul educaţiei, timp de peste şase ani.

Citește mai multe

Voluntar de Profesie: „La Costeşti există un loc magic”

Cristina Şerban a fost foarte emoţionată în prima ei zi ca Voluntar de Profesie. Timp de nouă luni va fi alături de Asociaţia Hercules, pentru care se va ocupa de promovarea programelor şi activităţilor, căreia vrea să-i crească vizibilitatea în social media şi unde va preda limba engleză pentru micuţii beneficiari.

Citește mai multe
Scroll to Top