Despre noi - Fundația Vodafone România

Fundația Vodafone România este o organizație neguvernamentală cu statut caritabil,
puternic implicată în comunități defavorizate de pe întreg teritoriul României.

Înființată în anul 1998 ca entitate juridică distinctă și independentă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone, Fundația Vodafone România este o organizație neguvernamentală românească, puternic implicată în sprijinirea comunităților defavorizate de pe întreg teritoriul României.

Prin proiecte finanțate și implementate în parteneriat cu organizații neguvernamentale puternice, Fundația Vodafone România vine în ajutorul celor bolnavi și al persoanelor cu nevoi speciale, sprijină educația copiilor și a tinerilor, încurajează voluntariatul și implicarea socială, ajută vârstnici și familii dezavantajate.

De la înființarea sa şi până în prezent, Fundația Vodafone România a investit în comunități din toată România peste 26 de milioane de euro. Alături de 660 de organizații neguvernamentale, Fundația a dezvoltat 1.046 de proiecte în beneficiul a peste 1.9 milioane de români aflați în situații vulnerabile și a construit 186 de locuințe sociale.

În ultimii ani, Fundația Vodafone România și-a concentrat atenția asupra proiectelor ce valorifică inovațiile tehnologiei mobile pentru a schimba în bine viața oamenilor bolnavi sau defavorizați.

Fundația Vodafone este independentă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone și distinctă ca entitate juridică.

Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe
www.fundatia-vodafone.ro şi www.facebook.com/fundatiavodafone.

Vezi cum te poți implicaCitește cele mai noi articole de pe blog

Abonează-te la newsletter!

Primeşte pe e-mail noutăţile noastre ori de câte ori publicăm pe blog.

Nu ati completat numele. Introduceti o adresa de e-mail valida.

Felicitari, te-ai abonat la newsletter!

Acum vei fi la curent cu toate noutatile Fundatiei Vodafone Romania postate pe blog

Alătură-te
comunității