Consiliu de administrație • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Consiliul de administrație al Fundației Vodafone România dă tonul direcțiilor strategice ale organizației, promovează mandatul Fundației în societate și veghează ca fiecare activitate să ne ducă mai aproape de schimbarea pe care vrem să o aducem în lume. Toți membrii Consiliului lucrează pro-bono.

Condelina Kilikidis

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România
Condelina Kilikidis este economist de profesie, cu o vastă experienţă în management social. A lucrat ca expert guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Departamentul pentru Protecţia Copilului. În această calitate, a activat în Comitetul de Coordonare al Ajutorului Umanitar pentru România, primit din partea Comunităţii Europene în perioada 1990-1993.

De-a lungul carierei, a coordonat o serie de proiecte de restructurare a instituţiilor de protecţie a copilului şi a celor pentru persoane cu nevoi speciale în toată România, alături de experţi occidentali care ofereau asistenţă tehnică prin programe PHARE. Condelina Kilikidis a lucrat şi la elaborarea de strategii guvernamentale şi la noua legislaţie europeană privind protecţia copilului. “Pentru că în viaţă m-a însoţit cugetarea este o datorie aleasă să fii folositor oamenilor (Sofocle – Oedip Rege), încă din 1997 am început activitatea de voluntariat în Fundaţia Sirois (Connex), pe care am continuat-o în Fundaţia Vodafone România. Sprijinul modest pe care-l ofer Fundaţiei Vodafone România îmi aduce mare satisfacţie şi asta datorită unor proiecte excepţionale realizate de Fundaţia Vodafone România.”

Irina – Margareta Nistor

Preşedinte onorific al Fundaţiei Vodafone România
Irina – Margareta Nistor este critic de film, realizator de emisiuni de radio şi televiziune, cu o bogată activitate jurnalistică şi de traducător. De-a lungul timpului, Irina – Margareta Nistor a luat interviuri multor personalităţi celebre, a comentat, în direct, mai multe ediţii ale premiilor César, Oscar, BAFTA sau EMMY, a filmat și a comentat pentru radio și televiziune festivalurile de la Karlovy-Vary, Reims, Stockholm, Cannes, Berlin, Namur, Tokio, San Sebastian.

De asemenea, a fost membru în juriul Festivalului Dakino şi director artistic la Festivalul Costineşti, iar din 2002, face parte din juriul de preselecţie al Festivalului Internaţional de Film Dakino şi, din 2007, la Anonimul. Înainte de a se alătura Fundaţiei Vodafone România, Irina – Margareta Nistor a făcut parte din Comitetul Director al Fundaţiei SOROS din România.

Alexandra Olaru

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director Legal & External Affairs
Alexandra Olaru face parte din echipa executivă a Vodafone România din mai 2021, coordonând departamentul ce reunește ariile juridic, protecția datelor, conformitate, reglementare, public affairs, comunicare corporate și corporate security.

Alexandra Olaru are o experiență de peste 25 de ani în coordonarea activităților de public affairs, resurse umane și comunicare, dobândită ca membru al echipelor executive în companii internaționale, precum Philip Morris România, McDonald’s România, Unilever South Central Europe și Nestlé România, acoperind, astfel, industrii diverse, precum și ca președinte al International Advertising Association (IAA). Printre proiectele coordonate de Alexandra Olaru se numără integrarea operațională a centrelor de producție pentru Nestlé și Unilever, crearea Fundației Unilever și a Institutului Qreator, participarea la transpunerea în legislația națională a directivelor europene din diverse arii de activitate, inițiative de susținere a mediului cultural și activități în domeniul educației, ca membru fondator al Școlii IAA.

Oana Solomon

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Senior Manager Legal & Data Privacy
Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul juridic, Oana Solomon s-a alaturat Vodafone România în decembrie 2021, preluând coordonarea echipei juridice și de protecția datelor cu caracter personal.

În trecut, Oana Solomon a coordonat din punct de vedere juridic, proiecte importante, precum vânzarea Star Foods către PepsiCo, integrarea Star Foods în cultura PepsiCo, divizarea companiilor de distribuție și furnizare energie electrică aparținând Enel în România sau liberalizarea pieței de energie electrică.

Oana Solomon este o alergatoare pasionată care se implică activ în acțiuni de fundraising, susține donarea de sânge, contribuie prin voluntariat la coordonarea cursei copiilor și echipelor de pacemaker în cadrul Maratonul Internațional București și Bucharest Half-Marathon. În fiecare an își donează ziua de naștere în beneficiul cauzelor pe care le susține

Ana Popa

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director Customer Operations
Ana este directorul departamentului Customer Operations al Vodafone și are o experienta de peste 19 ani în companii multinaționale, în roluri de management locale și internaționale din sistemul bancar și telecom, activând în arii precum transformarea digitală, automatizarea proceselor, transformare Agile, experiența clienților, transformarea canalelor de vânzare la distanță, operațiuni de call centre, management de proiect, fraudă și managementul riscului.

Face parte de nouă ani din structurile Vodafone - șapte ani în România și doi ani în Vodafone Qatar, iar in acest moment, coordoneaza echipa de peste 1.200 de colegi ai departamentului Operatiuni Clienti.

Angela Galeţa​

Director al Fundaţiei Vodafone România, membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România
Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul organizațiilor neguvernamentale, Angela Galeța a început să lucreze pentru Vodafone România din anul 2005, coordonând programul de responsabilitate corporativă al companiei, iar din decembrie 2012 este Directorul Fundației Vodafone România.

Este convinsă că parteneriatele pe termen lung între ONG-uri și companii pot funcționa cu succes și în România și că aceste parteneriate vor duce în timp, în primul rând, la schimbarea mentalității oamenilor cu privire la importanța implicării lor directe în rezolvarea problemelor comunității.

Mihnea Rădulescu

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director Vodafone Business Unit
Mihnea Rădulescu ocupă poziția de Director Vodafone Business Unit de la 1 august 2019, fiind membru în echipa executivă a Vodafone România. Anterior acestui rol a fost CEO UPC România, pozitie pe care a preluat-o după aceea de vice-preşedinte pentru operaţiunile B2B din UPC CEE, coordonând activităţile pentru diviziile business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia.
Scroll to Top