Consiliul de administrație al Fundației Vodafone România dă tonul direcțiilor strategice ale organizației, promovează mandatul Fundației în societate și veghează ca fiecare activitate să ne ducă mai aproape de schimbarea pe care vrem să o aducem în lume. Toți membrii Consiliului lucrează pro-bono.

Condelina Kilikidis

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România
Condelina Kilikidis este economist de profesie, cu o vastă experienţă în management social. A lucrat ca expert guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Departamentul pentru Protecţia Copilului. În această calitate, a activat în Comitetul de Coordonare al Ajutorului Umanitar pentru România, primit din partea Comunităţii Europene în perioada 1990-1993.

De-a lungul carierei, a coordonat o serie de proiecte de restructurare a instituţiilor de protecţie a copilului şi a celor pentru persoane cu nevoi speciale în toată România, alături de experţi occidentali care ofereau asistenţă tehnică prin programe PHARE. Condelina Kilikidis a lucrat şi la elaborarea de strategii guvernamentale şi la noua legislaţie europeană privind protecţia copilului. “Pentru că în viaţă m-a însoţit cugetarea este o datorie aleasă să fii folositor oamenilor (Sofocle – Oedip Rege), încă din 1997 am început activitatea de voluntariat în Fundaţia Sirois (Connex), pe care am continuat-o în Fundaţia Vodafone România. Sprijinul modest pe care-l ofer Fundaţiei Vodafone România îmi aduce mare satisfacţie şi asta datorită unor proiecte excepţionale realizate de Fundaţia Vodafone România.”

Irina – Margareta Nistor

Preşedinte onorific al Fundaţiei Vodafone România
Irina – Margareta Nistor este critic de film, realizator de emisiuni de radio şi televiziune, cu o bogată activitate jurnalistică şi de traducător. De-a lungul timpului, Irina – Margareta Nistor a luat interviuri multor personalităţi celebre, a comentat, în direct, mai multe ediţii ale premiilor César, Oscar, BAFTA sau EMMY, a filmat și a comentat pentru radio și televiziune festivalurile de la Karlovy-Vary, Reims, Stockholm, Cannes, Berlin, Namur, Tokio, San Sebastian.

De asemenea, a fost membru în juriul Festivalului Dakino şi director artistic la Festivalul Costineşti, iar din 2002, face parte din juriul de preselecţie al Festivalului Internaţional de Film Dakino şi, din 2007, la Anonimul. Înainte de a se alătura Fundaţiei Vodafone România, Irina – Margareta Nistor a făcut parte din Comitetul Director al Fundaţiei SOROS din România.

Ioana Mihăilescu​

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director Customer Operations, Vodafone România​
Ioana Mihăilescu se ocupă de relațiile companiei cu cei peste 9 milioane de clienți Vodafone și conduce echipele de operatori din call-center, echipele de suport și echipele care comunică direct cu segmentul de clienți business. Din 2014 și până în ianuarie 2018, Ioana Mihăilescu a fost Director Channel Strategy & Customer Value Management, rol în care a inițiat transformarea canalelor de vânzare și a contribuit semnificativ la performanța solidă a Vodafone România pe segmentul dedicat persoanelor fizice.

Anterior, ea a fost Director Customer Operations Support în cadrul companiei pentru doi ani.

Angela Galeţa​

Director al Fundaţiei Vodafone România, membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România
Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul organizațiilor neguvernamentale, Angela Galeța a început să lucreze pentru Vodafone România din anul 2005, coordonând programul de responsabilitate corporativă al companiei, iar din decembrie 2012 este Directorul Fundației Vodafone România.

Este convinsă că parteneriatele pe termen lung între ONG-uri și companii pot funcționa cu succes și în România și că aceste parteneriate vor duce în timp, în primul rând, la schimbarea mentalității oamenilor cu privire la importanța implicării lor directe în rezolvarea problemelor comunității.

Livia Dumitrescu

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director Executiv, Legal & Ethics, Renault Romania
Livia Dumitrescu este cetățean român și britanic și deține o serie de calificări profesionale, fiind avocat recunoscut în Baroul din New York, membru International Compliance Association și Certified Fraud Examiner.

Absolventă a Harvard Law School și a School of Social and Political Sciences și Hull University, Livia a condus și implementat o serie de proiecte majore, precum crearea primului ombudsman din România. Totodată, a contribuit profesional în cadrul mai multor industrii, atât la nivel național, cât și internațional, și a deținut cu succes numeroase funcții executive și de coordonare a unor echipe mixte și numeroase.

Anca Bancu

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director de Resurse Umane, Vodafone România
Anca Bancu, membru al echipei executive Vodafone România din martie 2020, a revenit în compania Vodafone România, unde și-a început prima dată cariera, după un parcurs profesional de succes ca Director de Resurse Umane al Lidl România, unde a reușit să genereze o importantă transformare a culturii interne a companiei și să dezvolte un program de management al schimbării.

Înainte de Lidl, Anca a deținut numeroase funcții de conducere, ca de exemplu Director de Resurse Umane Novartis și European Recruitment Lead, iar mai apoi Capability Development Lead la Accenture, unde a dezvoltat și implementat mai multe programe strategice de resurse umane la nivel global. De-a lungul carierei sale, Anca Bancu a condus programe transformaționale de HR și deține o vastă experiență în domeniul proiectelor de achiziție și fuziune.

Mihnea Rădulescu

Membru în consiliul de administrație al Fundației Vodafone România, Director Vodafone Business Unit
Mihnea Rădulescu ocupă poziția de Director Vodafone Business Unit de la 1 august 2019, fiind membru în echipa executivă a Vodafone România. Anterior acestui rol a fost CEO UPC România, pozitie pe care a preluat-o după aceea de vice-preşedinte pentru operaţiunile B2B din UPC CEE, coordonând activităţile pentru diviziile business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia.