DreamLab • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Servicii Sociale

DreamLab

Parteneri

Vodafone România

Localizare

Național

Anul lansării

2019

Beneficiari

Populația generală a României.

Scopul Proiectului

DreamLab are ca scop accelerarea cercetării în domenii importante pentru omenire, cu ajutorul puterii telefoanelor inteligente.

DreamLab devine verde!

Ajutați la cercetarea impactului schimbărilor climatice asupra fenomenelor naturale extreme.

Cicloanele tropicale (CT), uraganele sau taifunurile sunt printre cele mai mortale dezastre naturale, care afectează oameni, economii și planeta; țările în curs de dezvoltare fiind cele mai expuse riscurilor. Calcularea riscului de producere a cicloanelor la scară globală este dificilă din cauza observațiilor temporale și spațiale limitate. Impactul schimbărilor climatice asupra CT este, de asemenea, foarte incert, constituind una dintre cele mai mari provocări.

Viziunea IRIS (ImpeRIal College Storm Model) este de a crea societăți mai reziliente la schimbările climatice, prin generarea de noi seturi de date pentru evaluarea riscului de producere a furtunilor tropicale. Pentru a realiza acest lucru, Imperial College va dezvolta o nouă modelare globală pentru cicloanele tropicale care poate fi utilizată pentru a reprezenta acest pericol major acum și pe viitor. 

Proiect disponibil momentan doar pentru Android.

Ce este DreamLab?

DreamLab este o aplicație premiată ce folosește puterea smartphone-urilor pentru a accelera proiecte de cercetare. Bolile și schimbarea climatică sunt probleme globale serioase cărora le putem găsi soluții prin proiecte cheie de cercetare. DreamLab are ca scop accelerarea cercetării. Puterea aplicației stă în numărul mare de utilizatori ai DreamLab.

Cum funcționează?

Descarcă aplicația DreamLab și de fiecare dată când telefonul este la încărcat și conectat la internet, aplicația va folosi pentru cercetare puterea de procesare nefolosită a aparatului.

Acum, această putere de procesare colectivă poate fi utilizată și pentru combaterea schimbărilor climatice.

În cadrul DreamLab, utilizatorii vor simula cicloane tropicale pe baza unor noi algoritmi care vor contribui la crearea, la nivel global, a unei arhive deschise a climatologiei cicloanelor tropicale. Echipa de proiect va dezvolta algoritmi IRIS pentru a simula peste 100 de milioane de cicloane tropicale, alogoritmi care vor deveni în timp mai exacți și mai adecvați pentru realizarea proiecțiilor schimbărilor climatice.


Dacă ești client Vodafone România, traficul în aplicație este gratuit.

Descarcă aplicația acum

Întrebări frecvente

Smartphone-ul tău este un computer mic, dar puternic. Când acesta este inactiv - de exemplu noaptea, când dormi - puterea lui rămâne nefolosită. DreamLab pune acea putere la lucru într-un scop bun, pentru a accelera cercetarea în domeniul oncologiei, COVID-19 sau al schimbărilor climatice. Când pornești DreamLab, telefonul tău descarcă mici probleme de cercetare pentru a le procesa și trimite rezultatele înapoi la echipa de cercetare.

DreamLab are nevoie de date pentru a descărca micile probleme de cercetare din cloud și pentru a trimite rezultatele înapoi.

Dacă telefonul tău detectează că este disponibilă o rețea WiFi, atunci DreamLab va funcționa cu WiFi. WiFi este setat automat pe „nelimitat”, dar poți schimba acest lucru în orice moment din Setările aplicației.

Dacă nu este disponibilă nicio rețea Wifi, DreamLab va funcționa cu rețeaua de telefonie mobilă, utilizând date până la limita lunară a contribuției de date pe care ai selectat-o (50MB, 250MB, 500MB sau 1GB). Dacă dorești ca DreamLab să nu utilizeze niciodată datele mobile, poți opri datele mobile din Setările aplicației.

Pentru clienții Vodafone România, utilizarea DreamLab în rețeaua Vodafone România este gratuită (dar, dacă contribui și prin WiFi, vei fi taxat conform planului tău WiFi). Roamingul este supus tarifelor internaționale.

În toate celelalte cazuri, vei fi taxat conform planului tău de telefonie mobilă pentru datele cu care contribui. Ține cont de faptul că DreamLab funcționează pe baza unei luni calendaristice, ceea ce înseamnă că poate să nu fie sincronizată cu perioada ta de facturare. Poți observa când repornește perioada ta lunară DreamLab din setările aplicației. DreamLab se va întrerupe când atingi limita lunară de date pe care ai selectat-o. În acest moment, vei avea opțiunea de a crește contribuția ta de date, de a porni WiFi sau de nu face nimic, iar DreamLab va reporni din nou în următoarea lună calendaristică.

Roamingul printr-o rețea de telefonie mobilă este supus tarifelor internaționale - inclusiv pentru clienții Vodafone România.

Colectăm informațiile tale cu caracter personal atunci când:

  • Descarci aplicația;
  • Alegi să conectezi contul tău de Facebook sau Google cu aplicația ta DreamLab

Poți citi politica de confidențialitate a DreamLab în Setările aplicației.

DreamLab funcționează automat când telefonul tău este în priză și se încarcă. Pe iOS, trebuie să apeși play pentru a porni aplicația când telefonul este în priză și aplicația este deschisă; pe Android, aplicația pornește când bateria este complet încărcată. Utilizarea îndelungată a DreamLab nu duce la degradarea bateriei, dar posibilitatea de utilizare și capacitatea sunt afectate de combinația manipularea telefonului, utilizarea hardware și software. Pentru mai multe informații și sugestii privind bateria, vezi Manualul de Utilizare al telefonului.

Nu. În condițiile normale și recomandate, aplicația este proiectată să folosească doar o cantitate mică de energie a telefonului. Dacă telefonul atinge o anumită temperatură, DreamLab se va opri și va reporni după ce telefonul revine la o temperatură optimă. Pentru mai multe informații și sugestii privind condițiile recomandate, vezi Manualul de Utilizare al telefonului.

DreamLab a fost realizată cu o funcție care împiedică arderea ecranului, prin întunecarea automată a ecranului pe iOS după 15 minute de activitate. Unele telefoane iOS au capacități suplimentare care implică schimbarea pixelilor, prevenind arderea. Deoarece fiecare smartphone este diferit, consultă Manualul de utilizare.

O versiune cu mai multe detalii tehnice despre modul în care funcționează.

Partenerii noștri de cercetare au încărcat probleme de cercetare ample în cloud-ul DreamLab (găzduit de Amazon Web Services). După ce un utilizator descarcă și configurează aplicația DreamLab, telefonul său descarcă o mică parte din problema de cercetare (sute de KB). Un algoritm nou construit de partenerii noștri permite telefonului să proceseze problema de cercetare, utilizând puterea de calcul a telefonului. Pentru a afla mai multe despre proiectul la calculul căruia contribuie telefonul tău, mergi la secțiunea Proiecte din DreamLab. O comunitate vastă (din care faci parte și tu!), alături de un algoritm masiv de analiză a datelor, fac posibilă această formă revoluționară de cercetare.

Cum diferă DreamLab de alte rețele de sisteme de calcul și aplicații?

Din 2002, BOINC și alte platforme le-au permis oamenilor din întreaga lume să doneze puterea de procesare a computerelor lor și a consolelor de jocuri pentru a contribui la rezolvarea unor probleme de cercetare. Platforma BOINC a fost extinsă la dispozitivele Android în 2013. DreamLab utilizează o primă soluție mondială și personalizată (care nu utilizează BOINC) ce prelucrează datele proiectelor de cercetare ale partenerilor noștri. DreamLab este prima soluție de acest tip disponibilă pentru Android sau iOS.

Cum susține DreamLab cercetarea rapidă?

Un aspect care încetinește cercetarea în general este accesul limitat de care dispun cercetătorii la supercomputere care să le prelucreze datele complexe. DreamLab le oferă partenerilor noștri de cercetare acces gratuit la un supercomputer dedicat virtual, pentru a accelera cercetarea în domeniul oncologiei, COVID-19, al genomicii și al schimbărilor climatice. De asemenea, acesta eliberează resurse de calcul interne pentru alte activități de cercetare. Pentru a afla despre proiectele pe care DreamLab le susține în prezent, accesează secțiunea Proiecte din aplicație.

Ce organizații de cercetare sunt susținute de DreamLab?

Pentru a afla despre partenerii de cercetare pe care DreamLab îi susține în prezent, accesează secțiunea Proiecte din aplicație. Fundația Vodafone România susține institute de cercetare din întreaga lumea, printre care Imperial College London din Marea Britanie sau Istituto Firc di Oncologia Molecolare din Italia.

Ce proiect de cercetare pot să susțin?

Poți alege să susții oricare dintre proiectele incluse în aplicație. Poți afla mai multe despre proiecte făcând clic pe secțiunea Proiecte din aplicație. Pe măsură ce aceste proiecte se apropie de finalizare, în aplicație vor fi adăugate proiecte noi pe care le vei putea susține.

Pot să schimb proiectul de cercetare pe care îl susțin?

Da, poți alege alt proiect accesând secțiunea Proiecte din aplicație. Poți susține un singur proiect odată, dar îl poți schimba în orice moment.

Cum lucrează DreamLab mai repede decât supercomputerele?

Pe baza testelor noastre, 33 de dispozitive noi vor analiza același volum de date la fel de rapid ca un nucleu CPU al unui supercomputer intern obișnuit din cadrul unei organizații de cercetare.
Unui computer personal care ar funcționa 24 de ore, zi de zi, i-ar trebui 300 de ani pentru a analiza toate informațiile necesare unui astfel de studiu, pe când 100.000 de telefoane inteligente funcționând, fiecare, 6 ore pe noapte ar putea să obțină aceleași rezultate în trei luni.

Care este scopul DreamLab?

Scopul DreamLab este să ajute cercetătorii să își proceseze datele complexe și să accelereze ritmul descoperirilor în cercetare. În prezent, DreamLab se concentrează pe susținerea cercetărilor din domeniul oncologiei genomicii și/sau schimbărilor climatice.

În ce alte moduri mai pot susține cercetarea?

Pentru a afla în ce alte moduri poți susține unul dintre partenerii noștri de cercetare, apasă pe logo-ul acestora din secțiunea Proiecte a aplicației.

Câte probleme de cercetare va rezolva telefonul meu într-o noapte?

Depinde de cât de puternic este telefonul tău și de câte ore este conectat și încărcat. Orientativ, un dispozitiv nou va rezolva aproximativ 1.800 probleme mici de cercetare dacă este conectat și complet încărcat timp de șase ore. Într-o lună, va utiliza puțin peste 500MB de date.

Alte organizații de cercetare se pot implica în utilizarea DreamLab?

În viitor, dorim să permitem DreamLab să susțină alte proiecte de cercetare și organizații din întreaga lume, pentru a contribui la soluționarea altor probleme importante de cercetare.

Cum încep să utilizez DreamLab?

Pe dispozitivele Android, descarcă DreamLab de pe Google Play. DreamLab va porni automat când telefonul este conectat pentru încărcare și ajunge la un nivel de încărcare de 80% sau poți apăsa pe play în orice moment.

Pe dispozitivele iOS, descarcă DreamLab de pe App Store. DreamLab va porni când apeși play din cadrul aplicației și lași telefonul jos, fără să apeși pe butoanele Pagina de pornire sau Blocare. Dacă apeși pe Pagina de pornire, deschizi o altă aplicație sau utilizezi telefonul, DreamLab se va opri. Poți începe din nou prin apăsarea play. Dacă există o autoblocare setată pe telefon, aceasta nu va fi activată în timpul utilizării DreamLab. Pentru mai multe informații, vezi Manualul de Utilizare al telefonului.

Pentru ca DreamLab să funcționeze în limba română, trebuie să ai telefonul setat pe această limbă înaintea descărcării aplicației.

Cum întrerup utilizarea DreamLab?

Scoate telefonul de la încărcat sau apasă pe stop. Pentru a opri definitiv utilizarea DreamLab, dezinstalează aplicația.

Locuiesc într-o altă țară, mai pot utiliza DreamLab?

Da, aplicația DreamLab poate fi descărcată de oriunde din lume. Vei fi taxat conform planului tarifar de telefonie mobilă sau WiFi pentru datele pe care le oferi dacă nu ești în rețeaua Vodafone România; altfel, datele mobile pentru utilizarea DreamLab sunt gratuite în rețeaua Vodafone din România.

DreamLab va consuma date din planul meu de telefonie mobilă sau din WiFi?

DreamLab are nevoie de date pentru a descărca micile probleme de cercetare din cloud și pentru a trimite rezultatele înapoi.

Dacă telefonul tău detectează că este disponibilă o rețea WiFi, atunci DreamLab va funcționa cu WiFi. WiFi este setat automat pe „nelimitat”, dar poți schimba acest lucru în orice moment din Setările aplicației. Dacă nu este disponibilă nicio rețea Wifi, DreamLab va funcționa cu rețeaua de telefonie mobilă, utilizând date până la limita lunară a contribuției de date pe care ai selectat-o (50MB, 250MB, 500MB sau 1GB). Dacă dorești ca DreamLab să nu utilizeze niciodată datele mobile, poți opri datele mobile din Setările aplicației. Contactează furnizorul serviciului de telefonie pentru tarifele planului tău de date.

Pentru clienții Vodafone România, utilizarea DreamLab în rețeaua Vodafone din România este gratuită (dar, dacă contribui și prin WiFi, vei fi taxat conform planului tău WiFi). Roamingul este supus tarifelor internaționale.

În toate celelalte cazuri, vei fi taxat conform planului tău de telefonie mobilă pentru datele cu care contribui. Ține cont de faptul că DreamLab funcționează pe baza unei luni calendaristice, ceea ce înseamnă că poate să nu fie sincronizată cu perioada ta de facturare. Poți observa când repornește perioada ta lunară DreamLab din setările aplicației. DreamLab se va întrerupe când atingi limita lunară de date pe care ai selectat-o. În acest moment, vei avea opțiunea de a crește contribuția ta de date, de a porni WiFi sau de nu face nimic, iar DreamLab va reporni din nou în următoarea lună calendaristică.

Roamingul printr-o rețea de telefonie mobilă este supus tarifelor internaționale - inclusiv pentru clienții Vodafone România.

Cât de multe date va utiliza DreamLab?

Depinde de tine. În rețeaua ta de telefonie mobilă, poți alege să contribui cu 50MB, 250MB, 500MB sau 1GB lunar. Pentru WiFi, poți alege să contribui cu 250MB, 1GB sau „nelimitat” lunar. Poți schimba în orice moment volumul de date cu care contribui din Setările aplicației DreamLab. Orientativ, 50MB reprezintă cam același volum de date ca pentru încărcarea a 25 de fotografii pe rețelele sociale lunar. 500MB este aproximativ echivalent cu redarea în flux a unui video timp de 1,5 ore lunar. 1GB este similar cu redarea în flux a unui video timp de 3 ore lunar. Poți observa câte date a utilizat DreamLab și când va reporni luna ta DreamLab, din setările aplicației.

Cât mă va costa utilizarea DreamLab?

Pentru clienții Vodafone România, utilizarea DreamLab în rețeaua Vodafone din România este gratuită (dar, dacă contribui și prin WiFi, vei fi taxat conform planului tău WiFi). Roamingul este supus tarifelor internaționale - inclusiv pentru clienții Vodafone România.

În toate celelalte cazuri, vei fi taxat pentru datele cu care contribui lunar conform planului cu furnizorul tău de telefonie mobilă sau WiFi. Ține cont de faptul că DreamLab funcționează pe baza unei luni calendaristice, ceea ce înseamnă că poate să nu fie sincronizată cu perioada ta de facturare. Poți observa când se repornește luna ta DreamLab din setările aplicației. Contactează furnizorul serviciului de telefonie pentru tarifele planului tău de date.

De ce are DreamLab nevoie de date pentru a funcționa?

Deși donezi puterea de procesare a smartphone-ului tău, DreamLab are nevoie de date pentru a descărca micile probleme de cercetare din cloud și pentru a trimite rezultatele înapoi. Totuși, tu deții controlul total și poți alege cu cât să contribui lunar prin rețeaua ta de telefonie mobilă sau prin WiFi. Poți modifica limita lunară a contribuției tale cu date în orice moment, din Setările aplicației.

Cum pot utiliza DreamLab numai prin WiFi?

Mergi la Setările aplicației DreamLab și dezactivează datele mobile.

Cum pot utiliza DreamLab numai prin rețeaua de telefonie mobilă?

Mergi la Setările aplicației DreamLab și dezactivează WiFi.

Ce se întâmplă când DreamLab atinge limita lunară a contribuției de date pe care am setat-o?

Când atinge limita de date pe care ai setat-o, DreamLab îți oferă opțiunea de a crește limita de date sau de a nu face nimic, iar DreamLab va porni automat din nou luna viitoare.

Furnizorul meu de telefonie mobilă m-a anunțat că mă apropii de consumarea datelor pentru perioada mea de facturare. Ce ar trebui să fac cu DreamLab?

Dacă nu lucrezi cu Vodafone România și te apropii de consumarea datelor mobile, poți opri contribuția prin date mobile din Setările aplicației DreamLab, astfel încât DreamLab să nu mai utilizeze datele mobile. Dacă lucrezi cu Vodafone România și primești o alertă referitoare la consumul de date, având în vedere că utilizarea DreamLab prin Vodafone România din România este gratuită, poți continua să utilizezi DreamLab fără penalizări.

Lucrez cu Vodafone. Cum știu că nu voi fi taxat pentru consumul de date mobile al aplicației DreamLab?

Pentru clienții Vodafone România, datele mobile pentru utilizarea DreamLab sunt gratuite în rețeaua Vodafone România. Acestea nu vor apărea în factura ta. Datele utilizate pentru problemele de cercetare sunt trimise la un server dedicat, etichetat cu un grup de tarifare unic Vodafone, pentru a nu taxa consumatorii pentru aceste date. Nu au niciun impact asupra datelor alocate lunar.

Dacă ai ales să furnizezi și prin intermediul WiFi, vei fi taxat pentru aceste date conform planului pe care îl ai cu furnizorul tău de WiFi.

Roamingul este supus tarifelor internaționale - inclusiv pentru clienții Vodafone România.

Călătoresc în străinătate. Ce ar trebui să fac cu DreamLab?

Folosirea DreamLab prin roaming se face în conformitate cu tarifele internaționale.

Pe dispozitivele Android, în Setările aplicației DreamLab este setat implicit modul Oprit în timpul roamingului într-o rețea de telefonie mobilă, ceea ce înseamnă că, dacă folosești roaming, DreamLab nu va calcula probleme de cercetare cu ajutorul datelor tale mobile. Cu toate acestea, dacă ai WiFi setat Pornit în Setările aplicației, DreamLab va continua să funcționeze prin WiFi când ești în străinătate. Dacă nu dorești să utilizezi DreamLab prin WiFi în străinătate, poți alege Oprire WiFi din Setările aplicației.

Pe dispozitivele iOS, pentru a evita taxarea roaming, nu apăsa „play” pentru pornirea DreamLab în timp ce utilizezi roaming. De asemenea, poți seta oprire date mobile din Setările aplicației.

Locuiesc în străinătate, mai pot utiliza DreamLab?

Da, aplicația DreamLab poate fi descărcată de oriunde din lume. Vei fi taxat conform planului tarifar de telefonie mobilă sau WiFi pentru datele oferite, dacă nu lucrezi cu Vodafone România, caz în care datele mobile pentru DreamLab sunt gratuite în Vodafone România.

Datele pe care le donez prin DreamLab sunt deductibile din impozit?

Tu oferi puterea de calcul a Dispozitivului tău și un mic volum de date care este necesar pentru descărcarea și încărcarea micilor probleme de cercetare din cloud în receptorul tău. Nu realizezi o donație deductibilă din impozit către un Partener de cercetare. Fundația Vodafone sau Partenerul de cercetare nu vor emite o chitanță pentru puterea de calcul și contribuția de date prin DreamLab.

DreamLab nu funcționează, cum pot să primesc asistență?

Mai întâi, citește aceste Întrebări frecvente. Dacă tot mai ai nevoie de asistență, accesează Setările aplicației DreamLab pentru a Trimite feedback. Feedback-ul tău va fi inclus în actualizările și versiunile ulterioare ale DreamLab.

Cum pot să raportez o eroare sau o problemă?

Accesează Setările aplicației DreamLab pentru a Trimite feedback. Feedback-ul tău va fi inclus în actualizările și versiunile ulterioare ale DreamLab.

Va funcționa pe dispozitivul meu?

DreamLab funcționează pe dispozitivele iPhone cu iOS 10 și ulterioare și pe dispozitivele Android cu „KitKat” v4.4 și ulterioare. DreamLab nu este compatibilă cu alte sisteme de operare pentru smartphone, cum ar fi Windows, Symbian OS, Blackberry și altele.

Va accesa această aplicație informațiile mele personale din telefon?

Exclusiv pe dispozitivele Android, aplicația solicită accesul la fotografii, fișiere media și nu numai, pentru a stoca problemele minore de cercetare în timp ce acestea sunt procesate și rezolvate de către telefonul tău. DreamLab va accesa doar fișierele pe care le-a creat în directoarele de fișiere. DreamLab nu va necesita acces la date personale sau fotografii pentru a putea rezolva problemele minore de cercetare.

Pe dispozitivele iOS, DreamLab nu necesită acces la niciun fel de informații personale. DreamLab utilizează puterea de procesare a smartphone-ului tău pentru a rezolva probleme de cercetare și îți permite să rămâi anonim în acest timp.

Poți citi politica de confidențialitate a DreamLab în Setările aplicației.

Va cauza arderea ecranului?

DreamLab a fost realizată cu o funcție care împiedică arderea ecranului, prin întunecarea automată a ecranului pe iOS după 15 minute de activitate. Unele telefoane iOS au capacități suplimentare care implică schimbarea pixelilor, prevenind arderea. Deoarece fiecare smartphone este diferit, consultă Manualul de utilizare.

Îmi va epuiza bateria?

DreamLab funcționează automat când telefonul tău este în priză și se încarcă. Pe iOS, trebuie să apeși play pentru a porni aplicația când telefonul este în priză și aplicația este deschisă; pe Android, aplicația pornește când bateria este complet încărcată. Utilizarea îndelungată a DreamLab nu duce la degradarea bateriei, dar posibilitatea de utilizare și capacitatea sunt afectate de combinația manipularea telefonului, utilizarea hardware și software. Pentru mai multe informații și sugestii privind bateria, vezi Manualul de Utilizare al telefonului.

Îmi va încetini aceasta telefonul sau va afecta utilizarea normală a telefonului?

În cazul dispozitivelor Android, poți folosi telefonul în mod normal în timp ce furnizezi putere aplicației DreamLab. Aplicația pornește automat când telefonul este conectat pentru încărcare și ajunge la un nivel de încărcare de 80% sau poți apăsa pe Pornește în orice moment.

Pe dispozitivele iOS, DreamLab va porni când apeși Pornește din cadrul aplicației și lași telefonul jos, fără să apeși pe butoanele Pagina de pornire sau Blocare. Dacă apeși pe Pagina de pornire, deschizi o altă aplicație sau utilizezi telefonul, DreamLab se va opri. Poți începe din nou prin apăsarea Pornește. Dacă există o autoblocare setată pe telefon, aceasta nu va fi activată în timpul utilizării DreamLab.

Câtă memorie va utiliza aceasta?

Consumul de memorie depinde semnificativ de dispozitivul pe care îl utilizezi și de ce faci în timp ce DreamLab funcționează. Sistemul de operare al dispozitivului va prioritiza memoria în funcție de consumul tău. Pentru mai multe informații și sugestii, vezi Manualul de Utilizare smartphone.

Va provoca aceasta supraîncălzirea telefonului?

Nu. În condițiile normale și recomandate, aplicația este proiectată să folosească doar o cantitate mică de energie a telefonului. Dacă telefonul atinge o anumită temperatură, DreamLab se va opri și va reporni după ce telefonul revine la o temperatură optimă. Pentru mai multe informații și sugestii privind condițiile recomandate, vezi Manualul de Utilizare al telefonului.

Pot să utilizez DreamLab pe o tabletă?

Da, dacă aceasta corespunde cerințelor privind sistemul de operare. Pentru mai multe informații și sugestii, vezi Manualul de Utilizare al tabletei.

Pot să utilizez DreamLab pe computer?

Nu, în prezent DreamLab este acceptată doar pe dispozitivele iOS și Android.

Informațiile mele personale vor fi utilizate pentru cercetarea medicală?

Nu, DreamLab analizează mutațiile în cazul pacienților cu cancer care au fost pseudonimizate în scopuri de cercetare.

Ce se întâmplă dacă îmi schimb telefonul?

Va trebui să reinstalezi DreamLab pentru a continua să îl folosești. Contribuțiile tale vor începe din nou de la zero.

Ce se întâmplă dacă îmi schimb furnizorii de telefonie mobilă?

Dacă păstrezi dispozitivul actual, poți continua să utilizezi DreamLab. Dacă ai un dispozitiv nou, va trebui să reinstalezi DreamLab. Contribuțiile tale vor începe din nou de la zero.

Pentru clienții Vodafone România, utilizarea DreamLab în rețeaua Vodafone din România este gratuită (dar, dacă contribui și prin WiFi, vei fi taxat conform planului tău WiFi). Roamingul este supus tarifelor internaționale.

DreamLab va avea vreun efect asupra rețelei Vodafone România?

Nu. Rețeaua Vodafone a fost construită pentru redare în flux, roaming și acum - pentru accelerarea cercetării oncologice și COVID-19.

Ce fel de informații cu caracter personal colectează DreamLab?

Colectăm informațiile tale cu caracter personal atunci când:

  • Descarci aplicația;
  • Alegi să conectezi contul tău de Facebook sau Google cu aplicația ta DreamLab

Poți citi politica de confidențialitate a DreamLab în Setările aplicației.

DreamLab face parte din programul global „Connecting for Good” al Fundației Vodafone, care promovează utilizarea conectivității pentru a provoca o schimbare.

DreamLab a fost inițial dezvoltată de Vodafone Australia, pentru a susține cercetarea genomică de talie mondială în domeniul oncologiei a Institutului de Cercetare Medicală Garvan. Acum, DreamLab a fost adusă în România de către Fundația Vodafone România, care va aduce noi parteneri de cercetare, pentru a fi susținuți de utilizatori.

Obiectivul permanent al DreamLab este accelerarea cercetării oncologice și genomice importante, cu ajutorul puterii smartphone.

Serverul DreamLab este susținut de AWS. Aplicația a fost construită de echipa ingenioasă de la b2cloud.

Scroll to Top