Scrisori pentru Moș Crăciun • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Voluntariat

Scrisori pentru Moș Crăciun

Localizare

Național

Buget

880.000 lei

Anul lansării

Beneficiari

Copii din centre de zi și din centre de plasament.

Scopul Proiectului

Oferirea de cadouri de Crăciun copiilor care provin din medii defavorizate.

Problema identificată

Sute de copii din centrele de plasament și din familii nevoiașe sunt lipsiți de posibilități materiale, în preajma Sărbătorilor de Iarnă și nu primesc niciun cadou cu ocazia Crăciunului.

Soluția

O echipă de animatori condusă de Spiridusa lui Moș Crăciun vizitează la sfarsitul fiecărui an copiii din centrele de zi și de plasament din toată țara și într-o atmosferă de poveste, copiii își aștern dorințele în scrisori colorate și pline de speranța, pe care Spiridusa le înmânează apoi voluntarilor, ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun.

Voluntarii aleg scrisorile merg la cumpărături în numele Moșului și au grijă să umple tolba batrânului generos cu toate cadourile pe care copiii și le-au dorit: haine și ghete pentru iarnă, ghiozdane și rechizite, dulciuri, role, mașini cu telecomandă, costume de prințesa și de super eroi, truse de pictură, undițe de pescuit, laptopuri de jucărie, trompete și cadouri pentru frații lor mai mici.

Din anul 2016 am ales să extindem acest proiect și să încurajăm și implicarea angajaților altor companii, cărora dorim să le mulțumim pe această cale: Huawei Romania, OTP Bank Romania, Romanian Business Leaders, Republică și Next Adverstising, Cohn and Jansen, Marsh Broker de Asigurare-Reasigurare, Soprano Design SRL și Tuborg.

Rezultate

• 875.000 lei valoarea cadourilor cumpărate