Scrisori pentru Moș Crăciun

Beneficiari: copii din centre de zi și din centre de plasament
Localizare: național
Anul lansarii: 2010
Buget: 635.382 lei

Scopul proiectului:

Oferirea de cadouri de Crăciun copiilor care provin din medii defavorizate.

Problema:

Sute de copii din centrele de plasament și din familii nevoiașe sunt lipsiți de posibilități materiale, în preajma Sărbătorilor de Iarnă și nu primesc niciun cadou cu ocazia Crăciunului.

Solutia:

O echipă de animatori condusă de Spiridusa lui Moș Crăciun vizitează la sfarsitul fiecărui an copiii din centrele de zi și de plasament din toată țara și într-o atmosferă de poveste, copiii își aștern dorințele în scrisori colorate și pline de speranța, pe care Spiridusa le înmânează apoi voluntarilor, ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun.

Voluntarii aleg scrisorile merg la cumpărături în numele Moșului și au grijă să umple tolba batrânului generos cu toate cadourile pe care copiii și le-au dorit: haine și ghete pentru iarnă, ghiozdane și rechizite, dulciuri, role, mașini cu telecomandă, costume de prințesa și de super eroi, truse de pictură, undițe de pescuit, laptopuri de jucărie, trompete și cadouri pentru frații lor mai mici.

În anul 2016 am ales să extindem acest proiect și să încurajăm și implicarea angajaților altor companii, cărora dorim să le mulțumim pe această cale: Huawei Romania, OTP Bank Romania, Romanian Business Leaders, Republică și Next Adverstising.

Rezultate cumulate din 2010 până în prezent:
2.100 de copii
77 de organizatii
2.178 de voluntari

Vezi și:

161 de copii defavorizați din jumătatea de vest țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

189 de copii defavorizați din centrul și sud-estul țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

132 de copii defavorizați din Moldova vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

120 de copii defavorizați din nord-vestul țării vor primi cadourile pe care i le-au cerut lui Moș Crăciun

Abonează-te la newsletter!

Primeşte pe e-mail noutăţile noastre ori de câte ori publicăm pe blog.

Nu ati completat numele. Introduceti o adresa de e-mail valida.

Felicitari, te-ai abonat la newsletter!

Acum vei fi la curent cu toate noutatile Fundatiei Vodafone Romania postate pe blog

Alătură-te
comunității