Zâmbet de copil, în fişa postului pentru voluntar de profesie

10968571_819777981392109_24167585766044872_n

Daniela Staicu lucrează în programul „Voluntar de Profesie” pentru proiectul „Zâna Merciluţă„,  prin intermediul căruia se asigură asistenţă stomatologică gratuită, prevenţie şi tratament, pentru copii care suferă de cancer şi se află sub tratament la Institutul Oncologic Bucureşti, dar şi pentru cazuri sociale.

Daniela a reuşit să prezinte acest proiect în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă doctore?”, difuzată de ProTV în decembrie 2014, lună în care a reuşit să strângă şi o parte din banii necesari pentru a plăti materialele pentru tratamentul stomatologic al copiiilor.

Anul 2015 a început în forţă pentru Daniela Staicu şi „Zâna Merciluţă”, pentru că a reuşit să atragă încă trei parteneri, cabinete stomatologice. Şi tot în ianuarie, a organizat un eveniment dedicat frumuseţii, în spital, în cadrul căruia au fost tunse şi coafate mamele internate.

„Toate acestea pewntru că un copil zâmbeşte în medie de 370 de ori pe zi, un adult doar de şapte ori, iar un copil bolnav de 10 ori pe zi”, scrie Daniela pe blogul voluntarilor de profesie.

1978360_819778051392102_2036060807117787364_o

Voluntar de Profesie la ZF Live

Daniela Staicu a participat, alături de Alina Ţiplea, fondatoarea magazinului Merci Charity Boutique, la o emisiune ZF Live unde a vorbit şi despre programul Voluntar de Profesie, prin intermediul căruia îi ajută pe copiii bolnavi de cancer să-şi rezolve problemele dentare şi să zâmbească mult mai des. Puteţi urmări întreaga emisiune aici.

Ultimele articole

Categorii