Gala Societăţii Civile - Blogul Fundației Vodafone România

Gala Societăţii Civile

În prima parte a lunii iunie a avut loc Gala Societăţii Civile, aflată la cea de-a XII-a ediţie, la Ateneul Român, unde au fost premiate şi aplaudate cele mai bune proiecte şi programe ale sectorului non-profit şi neguvernamental din România.

Îi felicităm pe toţi câştigătorii Galei Societăţii Civile 2014, dar în mod special pe partenerii noştri, care au obţinut premii pentru proiectele finanţate de către Fundaţia Vodafone România:

• Premiul special al Fundaţiei Gala Societăţii Civile pentru doctorul Cătălin Cîrstoveanu, Şeful Secţiei Terapie Intensivă Neonatală la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” şi pentru Alexandru Popa, Preşedinte – Asociaţia Inima Copiilor, pentru soluţia de telemedicină realizată în cadrul programului Mobile for Good şi pentru construcţia unei noi secţii de terapie intensivă nou-născuţi
  • Premiul I la secţiunea „Servicii de asistenţă socială”: Îngrijim Împreună – Fundaţia Hospice Casa Sperantei
  • Premiul pentru Originalitate: Controlin – Asociatia React, proiect în cadrul programului Mobile for Good
  • Premiul III la secţiunea „Sănătate”: Controlin – Asociatia REACT, proiect în cadrul programului Mobile for Good
  • Premiul III la secţiunea „Incluziune socială”: După-amieze vesele – Asociaţia Învingem Autismul