O tabără de neuitat • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

O tabără de neuitat

Asociaţia Hercules a organizat în perioada 23-28 iunie o tabără la Moeciu de Sus unde, cu ajutorul Fundaţiei Vodafone România, 40 de copiii s-au bucurat de natură şi de un program special creat pentru ei.

Scopul taberei, dincolo de partea distractivă, a fost acela de a crea o atmosferă de comunicare pentru copii, de a le dezvolta limbajul, de a-i învăţa şi de a le dezvolta conduita de exploatare a mediului înconjurător. Pe scurt, copiii au învăţat să iubească natura, dar şi istoria locurilor.

„Cuvintele nu pot descrie cât de fericiţi şi cât de bine s-au simţit copiii noştri”, ne-a spus Petruţa Stănescu, director executiv Asociaţia Hercules.

Drept mărturie stau fotografiile, dar şi impresiile din tabără scrise chiar de către copii. Am selectat două scrisori care ne-au mers direct la inimă.

Scrisori de pus în ramă

Vizita la Castelul Bran

Vizita la Cetatea Râşnov

Joacă, joacă şi iar joacă

Fundaţia Vodafone România susţine încă din 2007 proiectul „Centrul de zi Hercules”, al cărui scop este prevenirea abandonului şcolar şi familial în rândul copiilor nevoiaşi din Costeşti şi din comunele limitrofe.

Scroll to Top