Mobile for Good la Mediafax talks about technology

Fundația Vodafone la Mediafax Talks about Technology for Social Change

Trăim într-o epocă a tehnologiei mobile și  a vitezei, în care  aplicații și servicii inovatoare pot nu doar să ne îmbunătățească viața  în fiecare  zi, dar pot face diferența  dintre viață și moarte. În acest context, ne-am bucurat să participăm în cadrul conferinței  Mediafax Talks about Technology for Social Change, ce a avut  loc joi, 17  iulie 2014, unde colegii și partenerii noștri au  prezentat Mobile for Good, cel  mai amplu program  din  România care folosește tehnologia mobilă pentru a mobiliza schimbarea socială și a îmbunătăți viața oamenilor.

Invitatul special al conferinței, Ravinder Takker, CEO în cadrul Vodafone România,  a spus  că anul acesta vor  mai fi  lansate încă alte patru proiecte sub umbrela Mobile For Good, pe lângă  cele șase existente până în prezent.

VDR_8350
Ravinder Takkar (CEO Vodafone România) și Raed Arafat (Președinte al Fundației pentru SMURD)

Mobile for Good a debutat în 2012 cu proiecte care au  venit în sprijinul persoanelor cu diabet de tip I sau  II, în sprijinul  bătrânilor care au  nevoie de îngrijire medicală la domicilu și în sprijinul sportivilor cu dizabilități  intelectuale.

Anul trecut  au mai fost lansate două  proiecte noi: soluția de telemedicină 4G în noua secție de terapie intensivă  nou-născuți din  Spitalul Marie Curie din  București și un  call center pediatric în  județul Cluj pentru părinții  care au  nevoie  de  sfaturi medicale pentru  copiii lor.

În cei doi ani, Fundaţia Vodafone România a alocat peste 1,1 milioane de euro în 6 proiecte cu peste 5.800 de beneficiari, proiecte realizate în parteneriat cu:

• Asociaţia React
  • Asociaţia Inima Copiilor