Antrenament cu Andrei Roşu pentru Vodafone Big Marathon • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Antrenament cu Andrei Roşu pentru Vodafone Big Marathon

Colegii noştri care aleargă în cadrul Vodafone Big Marathon au avut ocazia zilele trecute să se antreneze cu Andrei Roşu, maratonistul care a ajuns la peste 15.000 de kilometri alergaţi în cinci ani.

Ne-am întâlnit cu Andrei la ora 7:00 dimineaţa, în parcul Herăstrău, un loc perfect pentru alergare, cu alei largi şi libere. Andrei le-a arătat colegilor noştri cum ar trebui să facă încălzirea înainte de antrenament şi de concurs, după care a condus o sesiune de exerciţii de atletism.

Le-a explicat colegilor noştri care sunt cele mai întâlnite greşeli pe care le fac alergătorii, cum trebuie abordate urcările, cum se respiră corect şi care este poziţia ideală a corpului în timpul alergării. Toate sfaturile au fost exemplificate şi repetate de către colegii noştri.

Vă reamintim că Fundaţia Vodafone România organizează pentru prima oară în România Vodafone Big Marathon, un eveniment sportiv care face parte din “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”, organizat de Asociatia Bucharest Running Club. Angajaţi Vodafone din România, dar şi din alte ţări, vor alerga cu scopul de a strânge fonduri pentru două cauze caritabile, respectiv proiectele ‘Controlin’ şi ‘Supravegherea pacienţilor cu probleme cardio-vasculare la domiciliu’.

Cele două proiecte fac parte din programul Fundaţiei Vodafone România “Mobile for Good”, un program care încurajează folosirea tehnologiei mobile pentru rezolvarea problemelor sociale presante. Mai multe detalii puteţi citi aici: http://fundatiavodafone-blog.ro/2015/07/29/vodafone-big-marathon-romania-2015-alergam-pentru-doua-cauze-mobile-for-good/

Fiecare alergător Vodafone are ca misiune strângerea sumei de 1.500 de euro, care va fi împărţită în mod egal între cele două cauze. Vă invităm să le daţi o mână de ajutor alergătorilor, donând pentru cauzele pe care le susțin ei: http://fundatiavodafone-blog.ro/cauze/vodafone-big-marathon/.

Scroll to Top