SCRISORI PENTRU MOŞ CRĂCIUN 2 • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

SCRISORI PENTRU MOŞ CRĂCIUN 2

Astăzi am primit un mesaj ce mă invită să fiu Moș Crăciun pentru unul dintre copiii care i-au scris în acest an Moșului.  Pentru că aștept de câteva zile acest moment, intru repede în aplicație ca să îmi aleg o scrisoare. Îmi apar peste 330 de scrisori împodobite cu desene, ferestre pentru 330 de perechi de ochi care privesc prin ecranul calculatorului către mine. Unii par veseli, alții melancolici, însă toți sunt plini de speranță.

Mă opresc la o scrisoare împodobită cu generozitate cu stele și inimioare. Este a Mihaelei care are 10 ani și despre care citesc că își dorește (exact în această ordine): o păpușă, un penar „cu de toate”, un trening mov, cizme, căciuliță și mănuși, rechizite, dulciuri, un atlas geografic, pantaloni și un inel frumos pentru sora ei.

Este bine că pentru cumpărături am un ajutor de nădejde! Fetița mea de 11 ani care înțelege mai bine decât mine ce își dorește Mihaela și care mă sfătuiește cu suflet de copil ce trebuie să alegem. Au mai rămas două lucruri de cumpărat: inelul pentru sora Mihaelei și dulciurile. Nu știm care este vârsta surorii Mihaelei, de aceea ne oprim asupra unui inel cu dimensiune reglabilă. Acum mai sunt doar dulciurile. Mă tot gândesc că dulciurile  nu sunt cea mai sănătoasă alegere, acestea conținând mult zahăr, dar găsesc o soluție și pentru asta.

Împachetez frumos lucrurile și pun eticheta conform instrucțiunilor. Apoi, nu mai rămâne decât să predau cadoul colegelor mele de la Fundația Vodafone România!

“Scrisori pentru Moș Crăciun” este cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România, iar anul acesta 380 de copii vor primi cadouri sub brad datorită celor 380 de voluntari, angajați Vodafone. Micuții se află în centre de plasament, centre de zi şi centre sociale din București, Sibiu, Costești (Argeș), Giurgiu, Râmnicu Sărat, Nicorești (Galați), Priponești (Galați), Buftea, Ilimbav (Sibiu) și Harșeni (Brașov).

Scroll to Top