Lasă televizorul şi hai la joacă! - Blogul Fundației Vodafone

Lasă televizorul şi hai la joacă!

A fost o zi plină de soare sâmbătă, 14 iunie, numai bună pentru copii să iasă la joacă în aer liber, iar Parcul Circului din Bucureşti s-a umplut de veselie şi culoare, pentru că Fundaţia Chance for Life şi Fundaţia Vodafone România au organizat evenimentul „Lasă televizorul şi hai la joacă!„.  Acţiunea, aflată la a cincea ediţie, a avut ca scop promovarea jocului şi a modalitatăţilor educative de petrecere a timpului liber şi s-a adresat atât copiilor, cât şi părinţilor acestora.

Am vrut să tragem un semnal de alarmă faţă de pericolele la care sunt expuşi copii atunci când îşi petrec timp preţios în faţa televizorului. Am vrut să le arătăm copiilor, dar şi părinţilor, că timpul liber poate fi petrecut distractiv şi constructiv şi altfel decât în faţa televizorului şi a calculatorului. Specialiştii Fundaţiei Chance For Life le-au arătat copiilor şi părinţilor prezenţi la eveniment cât de simplu este să renunţi la televizor, mai ales în condiţiile în care, în România, multe dintre emisiunile TV cu greu pot fi considerate educative.

Prin urmare, sâmbătă copii au participat la ateliere interactive de lucru manual, au confecţionat brăţări, au fost pictaţi pe faţă şi, cel mai important, S-AU JUCAT!

Scroll to Top