Muzică și Moș Crăciun pentru sute de copii din centre de plasament

Muzică și Moș Crăciun pentru sute de copii din centre de plasament

Artiști în  vogă, dar și Moș Crăciun  în persoană, au fost duminica 15 decembrie, la Sala Radio, să-i încânte pe sute de copii aflați în grija unor organizaţii non-guvernamentale , în cadrul unui spectacol caritabil organizat de către Fundația Vodafone România și Fundația Radio România.

Moș Crăciun  a impartit cadourile pregatite cu ajutorul angajaților Vodafone România, în cadrul programului “Scrisori către Moș Crăciun“.

Pe scena de la Sala Radio au urcat Andrei Leonte, VH2, Antonia, Alexandra Ungureanu & Crush, Corul Bărbătesc „Cantus Domini” al Asociației  Studenților Teologi Ortodocși din cadrul „Facultății de Teologie”, precum și trupa SobiS de la Clubul Copiilor sector 4.

Scrisori pentru Moș Crăciun este o campanie inițiată de Fundația Vodafone România, în anul 2010, prin care copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, incluși în programele ONG-urilor susținute financiar de Fundație, primesc cadourile visate, cu ajutorul angajaților Vodafone.

Te înduioşezi pe loc atunci când afli ce-și doresc acești copii. Iată ce scrie pe Facebook una dintre colegele noastre:

Trag aer în piept și pornesc la cumpărături. De data asta nu caut vreo rochie fancy sau alte chestii care ne fac fericite pe noi, femeile. Fac pe Moș Crăciun pentru un copilaș sărman și am o listă lungă de hăinuțe, jucării și dulciuri. Inclusiv lapte cu cereale, acadele, iaurt și altele de genul acesta. Te cam lasă fără cuvinte și parcă te apropie mai mult de spiritul Crăciunului”.

11 ONG-uri sustinute de Fundația Vodafone România au participat anul acesta în cadrul campaniei Scrisori pentru Moș Crăciun:

 1. Asociația Hercules – Costești;
 2. Asociația Sfântul Arhidiacon Ștefan – București;
 3. Centrul de Plasament Sfântul Iosif – București,
 4. Asociația Edelweiss – Sibiu;
 5. Asociația Mia’s Children – București;
 6. Asociația Ana și Copiii – București;
 7. Asociația Diaconia Ajutor Internațional – Brașov;
 8. Asociația SOS Satele Copiilor – București;
 9. Fundația Dezvoltarea Popoarelor – București;
 10. Asociația Chance for Life – București și Sulina;
 11. Asociația Little People  – București
Scroll to Top