Marea întâlnire cu Moş Crăciun - Blogul Fundației Vodafone România

Marea întâlnire cu Moş Crăciun

15 decembrie a fost o zi specială pentru cei 333 de copii din centrele de zi si un centru de plasament susţinute financiar de Fundaţia Vodafone România. Ei s-au întâlnit cu cel mai generos Moş Crăciun din viaţa lor. Călătoria la Bucureşti, emoţiile, concertul pregătit special pentru ei şi întâlnirea cu Moş Crăciun au făcut dintr-o zi obişnuită o zi de sărbătoare cum puţini dintre ei au mai avut ocazia să trăiască vreodată!

Moșul a împărţit cadourile după ce a citit „Scrisorile către Moș Crăciun“, iar întâlnirea cu cei mici a avut loc la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul unui spectacol organizat de către Fundaţia Radio România şi Fundaţia Vodafone România.

Proiectul “Scrisori catre Mos Craciun” se află deja la a patra ediţie.

Artişti cu inimă mare

Concertul a fost susţinut pro bono de către Andrei Leonte, Alexandra Ungureanu & Crush, VH2, Antonia şi Corul Bărbătesc „Cantus Domini” al Asociaţiei Studenţilor Teologi Ortodocşi din cadrul Facultăţii de Teologie, iar spectacolul a fost completat de către trupa de dans SobiS, de la Clubul Copiilor sector 4.

Întâlnirea cu Moş Crăciun

Întâlnirea copiilor cu Moş Crăciun a fost magică, iar holurile Sălii Radio s-au umplut strigătele de bucurie ale celor mici, care rupeau avid hârtiile colorate cu care erau împachetate cadourile şi desfăceau în grabă cutiile groase de carton. Ce mai mirare! Ce mai chiote! Ce mai spectacol

Fiecare ONG invitat a avut propriul brad împodobit, sub care se aflau cadourile, pe care copii le-au desfăcut nerăbdători pentru a descoperi înăuntru chiar ceea ce îi ceruseră lui Moş Crăciun în scrisori.

Toate cadourile au fost pregatite de “Moş Crăciun” împreună cu angajaţii Vodafone care au îndeplinit dorinţele tuturor celor 333 de copii. De multe ori, între angajaţii Vodafone şi copiii care primesc cadouri în cadrul acestui program se creează legături puternice. Spre exemplu, la eveniment  a venit o mămică împreună cu fetiţa ei pentru a se reîntâlni cu fetiţa căreia i-a cumpărat cadouri de Moş Crăciun anul trecut. Iar alţi colegi aleg acelaşi copil an de an pentru a-i îndeplini dorinţele.

Scroll to Top