Am sărbătorit Ziua Copilului la Sala Radio • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Am sărbătorit Ziua Copilului la Sala Radio

Fundaţia Vodafone România a organizat sâmbătă, 6 iunie, împreună cu Radio România, un concert caritabil pentru 700 de copii de la centre de zi şi de plasament.

Cu ocazia Zilei Copilului, cei mici au fost invitaţi, pentru câteva ore, să pătrundă într-o lume de basm, din care nu au lipsit personaje costumate în prinţi, prinţese sau eroi cunoscuţi ai benzilor desenate. Aceştia i-au antrenat pe copii să participe la o serie de ateliere distractive, numere de magie, teatru de păpuşi, picturi pe faţă, jocuri şi figurine din baloane.

Atracţia zilei au fost concertele pe care mai mulţi artişti cunoscuţi le-au susţinut pentru cei mici, dar şi cadoul special pe care fiecare copil l-a primit la ieşirea din sală.

Au răspuns invitației noastre mai mulți artiști care au cântat pro bono, printre aceștia fiind Nicoleta Nucă, Maria Grosu sau Bibi (Bianca Lixandru). O mare priză la public a avut şi Augustin Magicianul, care i-a încântat pe copii cu trucurile sale.

Copiii invitaţi la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii organizaţiilor partenere ale Fundaţiei Vodafone România: Fundaţia Chance for Life, Asociaţia SOS Satele Copiilor, Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor, Asociaţia Hercules, Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional, Fundaţia de Sprijin Comunitar, Asociaţia Mia’s Children, Fundaţia Principesa Margareta a României, Fundaţia Bucureştii Noi, Asociaţia Sfântul Arhidiacon Ştefan şi Centrul de Plasament Sfântul Iosif.

Scroll to Top