Împreună putem ține România în viață • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Împreună putem ține România în viață.
Oferă-i și tu o bătaie de inimă!

Misiunea campaniei

La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Iar odată cu el, moare și o mică parte din România.

Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici.

Fiecare bătaie de inimă donată ne duce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: acela de a oferi micuților grav bolnavi din România șansa la supraviețuire.

Donații SMS
1 euro
ALTE Donații
0 euro
Suma totală donată

Donează prin SMS

Trimite „RITM” la 8845 și donează 2€* pentru dotarea secțiilor în care sunt îngrijiți nou-născuții.

*2€/lună, donație recurentă

Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești pe www.euplatesc.ro.
„Fundația Vodafone România” vă respectă dorința în cazul în care nu doriți să comunicați datele personale. Câmpurile conținând aceste date nu sunt obligatorii cu exceptia câmpului „e-mail” care este obligatoriu din motive de securitate a tranzacției. Fundația Vodafone România nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode

Donează online

Peste 90% dintre spitalele publice de specialitate obstetrică, ginecologie și neonatologie din România sunt dotate slab și au multiple nevoi. Pentru un nou-născut cu afecțiuni grave, internarea într-o asemenea unitate spitalicească poate să fie o neșansă. Donează și ajută-ne să transformăm neșansa în șansă pentru bebeluși.

Direcționează 3.5%

Doi pași simpli pentru a direcționa 3,5% din impozitul pe venit Fundației Vodafone România

Descarcă și completează formularul

Descarcă, completează cu datele personale și semnează formularul de mai jos dacă în 2020 ai obținut venituri din:

• salarii și asimilate salariilor
  • pensii
  • activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit
  • activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă
  • drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real
  • cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit

Poți opta să te implici pe termen lung bifând pe formular căsuța prin care soliciți redirecționarea pe o perioadă de doi ani.

Rubrica “Suma” este opțională, ea poate fi calculată de către organul fiscal.

Cum trimiți formularul?

Depune formularul 230 completat până pe 25 mai 2021, fie online utilizând serviciul Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF, fie la Administraţia Financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

Sau ni-l poţi trimite la biroul Fundaţiei Vodafone România sau pe email la fundatia.vodafone_ro@vodafone.com şi ne ocupăm noi de depunere. Adresa noastră este Str. Barbu Văcărescu, nr 201, mezanin, Clădirea Globalworth Tower, Sector 2, București.

Detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal găsiţi în Politica de confidenţialitate.

Mulțumim!

Implică compania

Legea sponsorizării și Codul fiscal permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit să ofere sponsorizări către un ONG. Cheltuiala cu sponsorizarea oferită nu este o cheltuială deductibilă fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adică poate reduce impozitul pe profit de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite, cu condiţia respectării următoarelor limite (minimul dintre):

• 20% din impozitul pe profit datorat
  • 0,75% din cifra de afaceri

Contactează-ne dacă vrei să afli mai multe despre cum poți ajuta nou-născuții cu afecțiuni medicale grave.

INVITĂ-ȚI PRIETENII SĂ DONEZE ȘI EI​

Share on whatsapp