Împreună putem ține România în viață • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Împreună putem ține România în viață.
Oferă-i și tu o bătaie de inimă!

Misiunea campaniei

La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Iar odată cu el, moare și o mică parte din România.

Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici.

Le mulțumim tuturor celor care au donat  ❤️

Fiecare bătaie de inimă donată ne duce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: acela de a oferi micuților grav bolnavi din România șansa la supraviețuire.

Suma totală donată
0 euro

Direcționează 3,5% pentru nou-născuții cu probleme grave de sănătate

Alege una dintre variante:

Donează prin SMS

Trimite „RITM” la 8845 și donează 2€* pentru dotarea secțiilor în care sunt îngrijiți nou-născuții.

*2€/lună, donație recurentă

Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești pe www.euplatesc.ro.
„Fundația Vodafone România” vă respectă dorința în cazul în care nu doriți să comunicați datele personale. Câmpurile conținând aceste date nu sunt obligatorii cu exceptia câmpului „e-mail” care este obligatoriu din motive de securitate a tranzacției. Fundația Vodafone România nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode

Donează online

Peste 90% dintre spitalele publice de specialitate obstetrică, ginecologie și neonatologie din România sunt dotate slab și au multiple nevoi. Pentru un nou-născut cu afecțiuni grave, internarea într-o asemenea unitate spitalicească poate să fie o neșansă. Donează și ajută-ne să transformăm neșansa în șansă pentru bebeluși.

Implică compania

people discussion, meeting, discussion

Contract de sponsorizare

Legea sponsorizării și Codul fiscal permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit să ofere sponsorizări către un ONG. Cheltuiala cu sponsorizarea oferită nu este o cheltuială deductibilă fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adică poate reduce impozitul pe profit de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite, cu condiţia respectării următoarelor limite (minimul dintre):

  • 20% din impozitul pe profit datorat
  • 0,75% din cifra de afaceri

Contactează-ne dacă vrei să afli mai multe despre cum poți ajuta nou-născuții cu afecțiuni medicale grave.

Redirecționare pe impozit profit / venit

Plătitorii de impozit pe profit sau de impozit pe veniturile microîntreprinderilor pot redirecționa sume din impozitul datorat către o organizație neguvernamentală.

Potrivit legii, termenul este de 6 luni de la depunerea declarației anuale de impozit pe profit, respectiv a declarației de impozit pe veniturile microîntreprinderilor aferente trimestrului IV. Pentru anul 2022, ultima zi este 25 decembrie.

Alege să redirecționezi pentru Fondul Viață pentru Nou-Născuți gestionat de Fundația Vodafone România, completând formularul D177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor” și completează contractul de mai jos.

INVITĂ-ȚI PRIETENII SĂ DONEZE ȘI EI​

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Scroll to Top