Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

În România, la fiecare 7 ore un bebeluș pierde șansa la viață.

Peste 90% dintre spitalele publice de specialitate obstetrică, ginecologie și neonatologie din România sunt dotate slab și au multiple nevoi. 


Pentru un nou-născut cu afecțiuni medicale severe, fiecare secundă contează. Primul și cel mai la îndemână ajutor poate fi oferit de spitalele locale. De aceea este crucial să sprijinim dotarea acestor unități medicale și să ne asigurăm că ele pot oferi tratamentele și/ sau transferul urgent de care un nou-născut are nevoie pentru a avea șanse crescute de supraviețuire.

Directionează 3,5% și ajută-ne să asigurăm cât mai multor bebeluși accesul la tratamentele și serviciile medicale de care au nevoie.

Împreună putem ține România în viață

Invita-ti prietenii sa se implice si ei

Completează online formularul 230

Completează formularul de mai jos printr-un mecanism simplu care asigură un sprijin important micuților grav bolnavi din România, prin direcționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit. Trebuie doar să completezi și să semnezi olograf. Ne ocupăm noi să trimitem formularul la ANAF 😉

  Date de indentificare contribuabil  Adresa de domiciliu
  Perioada redirecționării

  Semnatură

  Desenați în interiorul chenarului semnătura dumneavoastră

  1. Cererea se completează de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și pensii.
  2. Distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit datorat poate fi solicitată prin cerere pentru aceiaşi beneficiari pentru o perioadă de cel mult 2 ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.
  3. Procentul nu trebuie să depășească plafonul de 3,5% din impozitul pe venit datorat
  Scroll to Top