Programe strategice - Fundatia Vodafone

Reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți a Spitalului Județean Constanța:

Pentru a combate procentul îngrijorător de mortalitate infantilă din zona de sud-est a României (peste 9,7 la 1.000), ne-am aliat cu Asociaţile Inima Copiilor şi Dăruieşte Aripi pentru a reconstrui şi moderniza Secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului Judeţean Constanţa. Acum, cei peste 900 de nou-născuţi internaţi anual beneficiază de îngrijire medicală de excepţie şi au acces la tehnologii moderne, cum ar fi sistemul de telemedicină care le va permite medicilor să monitorizeze copiii chiar şi din afara spitalului.

Citește mai mult

Programul Strategic de Investiție în Mediul Rural

România e o ţară neuniform dezvoltată, în care discrepanţele dintre mediul rural şi marile oraşe sunt încă vizibile. Din dorinţa de a creşte şansele românilor din toate zonele la educaţie, sănătate şi servicii sociale de calitate, am demarat un program pe termen lung, menit să susţină categoriile defavorizate din satele şi oraşele mici din România şi să contribuie la progresul acestor regiuni.

Citește mai mult

Connecting for Good

Nu reușim să ne mai imaginăm viața fără tehnologie. E parte din „normalitatea” noastră. Dar pentru noi e cu atât mai normal ca tehnologia să ne ajute să îmbunătățim viețile cât mai multor oameni. Pentru copiii și adulții afectați de boli grave, pacienții operațiilor de transplant sau cei din zonele rurale, rupte de lume sau persoanele cu deficiențe de auz și de vedere, am reușit să facem prin tehnologie lucruri cu adevărat incredibile.

Citește mai mult

Renovarea centrelor de transfuzie sanguină:

Donarea de sânge poate fi uneori cel mai simplu mod de a salva viaţa unui om. Aşa că ni s-a părut important să investim într-o reţea care să-i susţină pe oameni să facă acest gest esenţial cu mai multă uşurinţă. Prin renovarea celor opt mari centre de transfuzie sanguină din România, am ajutat peste 127.000 de donatori să beneficieze de spaţii moderne, dotate cu echipamente la standarde europene, care să îi motiveze să revină.

Citește mai mult

Voluntar de profesie

Pentru oamenii care-şi fac din faptele bune un obicei, proiectul Voluntar de Profesie poate fi un vis frumos. Este programul prin care oricine poate să-şi ia o pauză de la propria activitate profesională, pentru a se dedica unei cauze sociale în care crede, chiar din interiorul unui ONG. Fundația Vodafone România asigură timp de 9 luni salariile a 9 persoane care şi-au dorit mereu să lucreze într-o organizaţie non-profit, dar nu au avut această şansă până acum.

Citește mai mult

Abonează-te la newsletter!

Primeşte pe e-mail noutăţile noastre ori de câte ori publicăm pe blog.

Nu ati completat numele. Introduceti o adresa de e-mail valida.

Felicitari, te-ai abonat la newsletter!

Acum vei fi la curent cu toate noutatile Fundatiei Vodafone Romania postate pe blog

Alătură-te
comunității
noastre