Motivation-Vodafone, cel mai special concurs de înot

Motivation-Vodafone, cel mai special concurs de înot

Ieri am participat la un concurs de înot cu totul şi cu totul special, Motivation-Vodafone, alături de 27  de copii şi tineri cu dizabilităţi, în cadrul unui eveniment anual organizat de către Fundaţia Motivation România şi Fundaţia Vodafone România.

Înotători, arbitri, voluntari, cu toții ne-au ajutat să demonstrăm abilitățile persoanelor cu dizabilități și puterea sportului de a aduce oamenii împreună, pentru a realiza lucruri frumoase.

Concursul a fost pe  echipe formate din angajaţi ai companiei Vodafone România, reprezentanţi ai Fundaţiei Motivation România – utilizatori de scaune rulante şi persoane fără dizabilităţi şi sportivi din cadrul Special Olympics România.

Alături de concurenţi, ne-am bucurat de prezenţa a două mari campioane la nataţie, Anca Pătrăşcoiu şi Carmen Bunaciu.

Cu toate că echipele au fost departajate într-un clasament, în funcţie de timpul total obţinut obţinut de participanţi, toţi concurenţii au fost premiaţi cu diplome special create, înmânate în aplauzele tuturor.

Concursul a avut loc la unul dintre bazinele aflate în cadrul Clubului Pescariu Sports & Spa, partener tradiţional pentru această competiţie.

În cei 14 ani de când Fundaţia Vodafone sprijină Fundaţia Motivation, peste 650 de copii cu dizabilităţi motorii au primit un scaun rulant personalizat.

Scroll to Top