Motivation-Vodafone, cel mai special concurs de înot

Motivation-Vodafone, cel mai special concurs de înot

Ieri am participat la un concurs de înot cu totul şi cu totul special, Motivation-Vodafone, alături de 27  de copii şi tineri cu dizabilităţi, în cadrul unui eveniment anual organizat de către Fundaţia Motivation România şi Fundaţia Vodafone România.

Înotători, arbitri, voluntari, cu toții ne-au ajutat să demonstrăm abilitățile persoanelor cu dizabilități și puterea sportului de a aduce oamenii împreună, pentru a realiza lucruri frumoase.

Concursul a fost pe  echipe formate din angajaţi ai companiei Vodafone România, reprezentanţi ai Fundaţiei Motivation România – utilizatori de scaune rulante şi persoane fără dizabilităţi şi sportivi din cadrul Special Olympics România.

Alături de concurenţi, ne-am bucurat de prezenţa a două mari campioane la nataţie, Anca Pătrăşcoiu şi Carmen Bunaciu.

Cu toate că echipele au fost departajate într-un clasament, în funcţie de timpul total obţinut obţinut de participanţi, toţi concurenţii au fost premiaţi cu diplome special create, înmânate în aplauzele tuturor.

Concursul a avut loc la unul dintre bazinele aflate în cadrul Clubului Pescariu Sports & Spa, partener tradiţional pentru această competiţie.

În cei 14 ani de când Fundaţia Vodafone sprijină Fundaţia Motivation, peste 650 de copii cu dizabilităţi motorii au primit un scaun rulant personalizat.