Alături de copiii de la centrul Sfântul Iosif în ultima zi de vacanţă • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Alături de copiii de la centrul Sfântul Iosif în ultima zi de vacanţă

În ultima zi din vacanţa de primăvară, alături de colegi voluntari din cadrul Vodafone România, le-am făcut o surpriză copiilor de la Centrul de plasament Sfântul Iosif, pe care i-am dus într-o excursie la Ferma AnimalelorMai apoi, după ce am luat împreună masa de prânz, am mers la film, unde am văzut „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri„, unul dintre cele mai recente titluri de film animat.

La Ferma Animalelor

Vineri a fost o zi plină de soare, motiv pentru care cei 21 de copii care ne-au însoţit, cu vârste cuprinse între patru şi 16 ani, s-au simţit foarte bine în aer liber.  Copiii au făcut turul fermei, unde au avut ocazia să hrănească ei înşişi animalele şi să se joace cu ele.

După ce au făcut cunoştinţă cu toate animelele domestice, au urmat două ore de sărituri pe saltea şi cu tiroliana. După ce-am obosit bine, am luat împreună masa de prânz, iar ziua nu se putea termina mai bine decât cu filmul „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri, care ne-a plăcut şi nouă, adulţilor. Personajul principal al filmului, Fauna – zâna animalelor, i-a învăţat pe copii că nu poţi judeca o carte după coperţile ei – sau un animal după colţii lui – aşa că s-a împrietenit cu o creatură uriaşă şi misterioasă, cunoscută ca Bestia de Nicăieri.

Mulţumim voluntarilor Vodafone pentru  timpul petrecut alături de copii și pentru sfaturile pe care le-au dat acestora. Avem mulţumiri speciale şi pentru reprezentanţii Centrului de plasament Sfântul Iosif, pentru că ne-au oferit ocazia să fim alături de aceşti copii minunaţi, plini de viaţă şi voie bună.

Centrul de plasament Sfântul Iosif găzduiește 40 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 19 ani, iar Fundația Vodafone România susține centrul încă din anul 1998.

Mulţumim voluntarilor Vodafone pentru răbdarea de care au dat dovadă în faţa zbuciumaţilor copii. Avem mulţumiri speciale şi pentru reprezentanţii Centrul de plasament Sfântul Iosif, pentru că ne-au oferit ocazia să fim alături de aceşti copii minunaţi, plini de viaţă şi voie bună.

Fundaţia Vodafone România susţine Centrul de plasament Sfântul Iosif încă din anul 1998, nu cu sume de bani, ci cu lucruri pentru copii, alimente, rechizite, produse de curăţenie şi produse sanitare. În acest centru se află 40 de copii, cu vârste cuprinse între doi şi 19 ani.

Scroll to Top