Get involved

În 20 de ani de activitate am ajutat peste 2,7 milioane de persoane, între ei copii, tineri, bătrâni din toată țara.
Poți să te alături și tu eforturilor noastre de a genera schimbarea în comunitățile defavorizate. Implică-te și donează pentru proiectele Fundației Vodafone România.

Cu doar 30 lei poți să acoperi două mese calde pentru un copil dintr-o familie săracă.

sau alege o sumă

Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești pe www.euplatesc.ro.
“Fundația Vodafone România" vă respectă dorința în cazul în care nu doriți să comunicați datele personale. Câmpurile conținând aceste date nu sunt obligatorii cu exceptia câmpului "e-mail" care este obligatoriu din motive de securitate a tranzacției. Fundația Vodafone România nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode.

Îți place ce facem și vrei să ne arăți susținerea ta printr-un gest simplu, care contează?

Any help will be cherished and carefully directed towards the people that need it the most. You can contribute with money or products, and your donation will go directly and completely towards the projects of the NGOs we support. If you prefer, we can put you in direct contact with these organizations.

Two simple steps to direct 2% of your income tax to Vodafone Romania Foundation.

Download and fill the form

Download and fill in one of the forms below, depending on your source of income. The field “amount” is optional and can be calculated by the tax authority.

Send us the form

You can send us the form by any of the following methods:

• By postmail (Fundația Vodafone România, Strada Barbu Văcărescu nr. 201, sector 2, București, România).
  • File it personally (or through registered mail) at the Financial Administration where you are registered.

The legal term for submitting applications is May 25 each year.

Get the company involved
Each company with profit can redirect a percentage of the tax paid
to the state towards an NGO. This is the lowest amount between
20% of the profit tax and 5‰ of the turnover.

The company can decide the intervention field where the money will be invested.
Contact us!

Join our