Implică-te și tu

În peste 20 de ani de activitate, am ajutat 3 milioane de persoane, între ei copii, tineri și vârstnici din toată țara.
Poți să te alături și tu eforturilor noastre de a genera schimbarea în comunitățile defavorizate. Implică-te și donează pentru proiectele Fundației Vodafone România.

Cu doar 30 lei poți să acoperi două mese calde pentru un copil dintr-o familie săracă.

sau alege o sumă

Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești pe www.euplatesc.ro.
“Fundația Vodafone România" vă respectă dorința în cazul în care nu doriți să comunicați datele personale. Câmpurile conținând aceste date nu sunt obligatorii cu exceptia câmpului "e-mail" care este obligatoriu din motive de securitate a tranzacției. Fundația Vodafone România nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode.

3,5% ca să trăiască 100%

Nou-născuți cu afecțiuni grave din toată țara așteaptă în fiecare zi să fie internați în Secția de terapie intensivă neonatală a Spitalului Marie Curie din București. Din păcate în secție nu mai există locuri libere, iar pe lista de așteptare se află în medie 20 de copii. Redirecționează 3,5% pentru proiectul de extindere a Secției de terapie intensivă nou-născuți și ajută-ne să facem loc pentru micuții care așteaptă.

Doi pași simpli pentru a direcționa 3,5% din impozitul pe venit Fundației Vodafone România.

Descarcă și completează formularul

Descarcă, completează cu datele personale și semnează formularul de mai jos dacă în 2019 ai obținut venituri din:

• salarii și asimilate salariilor;
  • pensii;
  • activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit;
  • activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă;
  • drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real;
  • cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Poți opta să te implici pe termen lung bifând pe formular căsuța prin care soliciți redirecționarea pe o perioadă de doi ani.

Rubrica “Suma” este opțională, ea poate fi calculată de către organul fiscal.

Cum trimiți formularul?

Îl poți depune personal sau îl poți trimite prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii, la Administrația Financiară de care aparții.

Termenul legal de depunere este 25 mai 2020, inclusiv (data poştei).

Implică compania
Legea sponsorizării și Codul fiscal permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit să ofere sponsorizări către un ONG. Cheltuiala cu sponsorizarea oferită nu este o cheltuială deductibilă fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adică poate reduce impozitul pe profit de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite, cu condiţia respectării următoarelor limite (minimul dintre):

• 20% din impozitul pe profit datorat
  • 0,75% din cifra de afaceri

Mai multe detalii găseşti aici

Contactează-ne! Și putem alege împreună proiectul în care să fie investiți banii.