Implică-te și tu

În 20 de ani de activitate am ajutat peste 2,7 milioane de persoane, între ei copii, tineri, bătrâni din toată țara.
Poți să te alături și tu eforturilor noastre de a genera schimbarea în comunitățile defavorizate. Implică-te și donează pentru proiectele Fundației Vodafone România.

Cu doar 30 lei poți să acoperi două mese calde pentru un copil dintr-o familie săracă.

sau alege o sumă

Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești pe www.euplatesc.ro.
“Fundația Vodafone România" vă respectă dorința în cazul în care nu doriți să comunicați datele personale. Câmpurile conținând aceste date nu sunt obligatorii cu exceptia câmpului "e-mail" care este obligatoriu din motive de securitate a tranzacției. Fundația Vodafone România nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode.

Îți place ce facem și vrei să ne arăți susținerea ta printr-un gest simplu, care contează?

Direcționează 2% din impozitul pe venit către Fundația Vodafone România iar noi vom folosi banii tăi pentru a susține programe de impact din toată țara. 2% nu este o donație, ci un impozit pe care îl datorezi statului și pe care poți alege să îl direcționezi unei organizații neguvernamentale.

Doi pași simpli pentru a direcționa 2% din impozitul pe venit Fundației Vodafone România.

Descarcă și completează formularul

Descarcă, completează și semnează unul din formularele de mai jos, în funcție de sursa veniturilor tale. Rubrica Suma este opțională, ea poate fi calculată de către organul fiscal.

Cum trimiți formularul?

Îl poți depune personal sau îl poți trimite prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii, la Administrația Financiară de care aparții.

Termenul legal pentru depunerea formularelor este 25 mai a fiecarui an.

Implică compania
Fiecare companie care este pe profit poate
redirecționa un procent din impozitul pe care îl
plătește statului către un ONG. Acesta
reprezintă suma cea mai mică dintre 20% din
impozitul pe profit și 5‰ din cifra de afaceri.

Compania poate decide domeniul de
intervenție în care să fie investiți banii.
Contactează-ne!

Alătură-te