Implică-te și tu

Dacă crezi în cauzele noastre, ne cunoști activitatea și apreciezi rezultatele pe care le avem dupa mai bine de 16 ani de implicare în comunitate, poți contribui și tu la eforturile noastre de a genera schimbarea în comunitate. Oricine se poate implica în proiectele Fundației Vodafone Romania ca donator, voluntar, redirecționând 2% din impozitul pe venit sau prin sponsorizare.

Direcționează 2%

Îți place ce facem și vrei să ne arăți susținerea ta printr-un gest simplu, care contează?

Direcționează 2% din impozitul pe venit către Fundația Vodafone România iar noi vom folosi banii tăi pentru a susține programe de impact din toată țara. 2% nu este o donație, ci un impozit pe care îl datorezi statului și pe care poți alege să îl direcționezi unei organizații neguvernamentale.

Doi pași simpli pentru a direcționa 2% din impozitul pe venit Fundației Vodafone România.

Descarcă și completează formularul

Descarcă, completează și semnează unul din formularele de mai jos, în funcție de sursa veniturilor tale. Rubrica Suma este opțională, ea poate fi calculată de către organul fiscal.

Ne trimiti formularul

Poti trimite formularul prin una din urmatoarele metode:

• Prin poștă (Fundația Vodafone România, Strada Barbu Văcărescu nr. 201, sector 2, București, România).
  • Îl poți depune personal (sau îl poți trimite prin poștă cu recomandată) la Administrația Financiară de care aparții.

Termenul legal pentru depunerea formularelor este 25 mai a fiecarui an.

Donațiile

In bani sau în produse – vor merge direct și integral în proiectele ONG-urilor pe care le sprijinim. Dacă preferi, te putem pune în contact direct cu aceste organizații. Contactează-ne!

Abonează-te la newsletter!

Primeşte pe e-mail noutăţile noastre ori de câte ori publicăm pe blog.

Nu ati completat numele. Introduceti o adresa de e-mail valida.

Felicitari, te-ai abonat la newsletter!

Acum vei fi la curent cu toate noutatile Fundatiei Vodafone Romania postate pe blog

Alătură-te
comunității