Implică-te și tu • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Donează online

În peste 20 de ani de activitate, am ajutat 3 milioane de persoane, între ei copii, tineri și vârstnici din toată țara.

Poți să te alături și tu eforturilor noastre de a genera schimbarea în comunitățile defavorizate. Implică-te și donează pentru proiectele Fundației Vodafone România.

Cu doar 30 lei poți să acoperi două mese calde pentru un copil dintr-o familie săracă.

Donează prin EuPlĂtesc

Donează prin EuPlatesc

Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești pe www.euplatesc.ro.
„Fundația Vodafone România” vă respectă dorința în cazul în care nu doriți să comunicați datele personale. Câmpurile conținând aceste date nu sunt obligatorii cu exceptia câmpului „e-mail” care este obligatoriu din motive de securitate a tranzacției. Fundația Vodafone România nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode

Direcționează 3.5%

Doi pași simpli pentru a direcționa 3,5% din impozitul pe venit Fundației Vodafone România

Descarcă și completează formularul

Descarcă, completează cu datele personale și semnează formularul de mai jos dacă în 2020 ai obținut venituri din:

  • salarii și asimilate salariilor
  • pensii
  • activități independente/activități agricole, impuse pe bază de normă de venit
  • activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă, pentru care impozitul se reține la sursă
  • drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real
  • cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit

Poți opta să te implici pe termen lung bifând pe formular căsuța prin care soliciți redirecționarea pe o perioadă de doi ani.

Rubrica “Suma” este opțională, ea poate fi calculată de către organul fiscal.

Cum trimiți formularul?

Depune formularul 230 completat până pe 25 mai 2021, fie online utilizând serviciul Spațiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF, fie la Administraţia Financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

Sau ni-l poţi trimite la biroul Fundaţiei Vodafone România sau pe email la fundatia.vodafone_ro@vodafone.com şi ne ocupăm noi de depunere. Adresa noastră este Str. Barbu Văcărescu, nr 201, mezanin, Clădirea Globalworth Tower, Sector 2, București.

Detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal găsiţi în Politica de confidenţialitate.

Mulțumim!

Acordă primul ajutor secțiilor de terapie intensivă nou-născuți!

Nașterea unui copil ar trebui să fie un moment plin de bucurie. Din păcate însă, de multe ori, realitatea arată cu totul altfel. 

La fiecare 7 ore, un copil mai mic de un an din România, pierde lupta cu viața. Iar de prea multe ori, cauza este lipsa accesului la servicii medicale adecvate. Este un fenomen extrem de îngrijorător, însă credem cu tărie că voința și implicarea au puterea de a combate chiar și cele mai sumbre statistici. 

Pornind de la această convingere, începând din anul 2012, mare parte dintre eforturile Fundației Vodafone România au fost canalizate către crearea unei infrastructuri de tratatament neonatal la standarde internaționale. 

Ce am reușit până acum:
  • Construirea unei noi secții de terapie intensivă neonatală la Spitalul Clinic de Urgență „Maria Sklodowska Curie“, ceea ce ne-a dat posibilitatea să salvăm in 6 ani cu peste 1.800 mai mulți copii (aproximativ 300 anual) comparativ cu perioada anterioară.
  • Modernizarea compartimentului de terapie intensivă neonatală de la Spitalul Județean Constanța. 
Ce ne propunem:

Reușitele de la Marie Curie și Spitalul Județean Constanța ne-au arătat că se poate și ne-au dat încrederea că acestea pot fi replicate și în alte spitale din România. 

Ne propunem să creștem șansele de supraviețuire pentru nou-născuții cu probleme medicale severe, oferindu-le condiții optime pentru stabilizare, diagnosticare și tratament adecvat.

Cum te poți implica:

Obiectivele noastre sunt ambițioase, iar pentru a le atinge, avem nevoie și de sprijinul tău. Chiar și un efort mic, poate face o diferență uriașă. Redirecționează 3.5% din impozitul tău pe venit și hai să dăm împreună o șansă la viață micuților din secțiile de terapie intensivă.

Implică compania

Legea sponsorizării și Codul fiscal permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit să ofere sponsorizări către un ONG. Cheltuiala cu sponsorizarea oferită nu este o cheltuială deductibilă fiscal, dar poate reprezenta un credit fiscal, adică poate reduce impozitul pe profit de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite, cu condiţia respectării următoarelor limite (minimul dintre):

  • 20% din impozitul pe profit datorat
  • 0,75% din cifra de afaceri
 
Contactează-ne! Și putem alege împreună proiectul în care să fie investiți banii.
Scroll to Top