Voluntariat din suflet pentru bolnavii aflaţi în îngrijirea HOSPICE Casa Speranţei • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Voluntariat din suflet pentru bolnavii aflaţi în îngrijirea HOSPICE Casa Speranţei

La sfârşitul lunii trecute, 14 voluntari din cadrul Vodafone România au fost alături de peste 165 de copii şi adulţi aflaţi în grija HOSPICE Casa Speranţei, în cadrul unei acţiuni sponsorizate de către Fundaţia Vodafone România.

Colegii noştri voluntari au cumpărat şi realizat pachete cu produse alimentare şi produse de igienă, în valoare de peste 20.000 de lei, şi le-au distribuit la domiciliul pacienţilor şi în centrele de zi ale Fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei.

Fundaţia Vodafone România are un parteneriat de peste opt ani cu HOSPICE Casa Speranţei, cea mai mare organizație medicală non-profit din România care, din 1992,
asigură gratuit și nediscriminatoriu servicii de îngrijire paliativă pentru pacienții copii și adulți cu boli incurabile.

Fundația Vodafone România a finanțat peste 768 de programe în beneficiul copiilor, bătrânilor, persoanelor defavorizate și tinerilor cu dizabilități intelectuale sau locomotorii.

Până în prezent, Fundația Vodafone a investit 17 milioane Euro în proiecte desfășurate de organizațiile non profit partenere.

Scroll to Top