VOLUNTAR DE PROFESIE: START ÎNSCRIERI PENTRU EDIȚIA A VI-A! • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

VOLUNTAR DE PROFESIE: START ÎNSCRIERI PENTRU EDIȚIA A VI-A!

Avem plăcerea să anunțăm lansarea celei de-a șasea ediție a programului “Voluntar de Profesie“, care pune la dispoziție nouă locuri în cadrul organizațiilor non-profit, pe o perioadă de nouă luni. Programul se adresează tuturor celor care își doresc să schimbe în bine viața oamenilor și a comunităților din jur.

Fundația Vodafone România va asigura integral salariile persoanelor care vor fi desemnate câștigătoare, precum și cheltuielile administrative, pe toată durata programului. Fiecare voluntar va primi un salariu egal cu ultima sa remunerație obținută până la începerea programului Voluntar de profesie, în limita a 1.000 euro, net. Programul se adresează atât publicului larg, cât și angajaților Vodafone, două dintre cele nouă locuri fiind alocate angajaților.

Oricine își dorește să lucreze pentru o organizație non profit din România, în beneficiul copiilor, tinerilor cu dizabilități, familiilor dezavantajate sau bătrânilor, își poate urmări acest vis și se poate înscrie în ediția din acest an a programului. Tot ce trebuie să facă este să își aleagă o ONG unde dorește să lucreze și să propună un proiect pe care să îl pună în practică în cele nouă luni de voluntariat.

Câștigătorii vor fi selectați de către un juriu format din membrii Consiliului de Administrație și ai echipei Fundației Vodafone România, conform calendarului programului. Organizația neguvernamentală aleasă de candidați trebuie să își desfășoare activitatea în România, într-unul din domeniile: sănătate, educație, prevenirea abandonului familial și școlar, servicii sociale, voluntariat, incluziunea socială a persoanelor cu nevoie speciale și ajutor în situații de urgență.

Pentru mai multe informații privind calendarul și regulamentul ediției din acest an a programului Voluntar de profesie accesați https://www.vodafone.ro/despre-noi/implicare-sociala/fundatia-vodafone/voluntar-de-profesie/ sau www.facebook.com/fundatiavodafone.

Voluntar de Profesie este un program lansat în anul 2002 de către Fundația Vodafone Group, la nivel mondial, sub numele de World of Difference. Filozofia care stă la baza programului este de a produce o schimbare și de a aduce bucurie în viețile oamenilor care au nevoie de ea, folosind resursele și abilitățile pe care le dețin cei care își depun candidatura în program.

Scroll to Top