Premiu important pentru unul dintre voluntarii de profesie • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Premiu important pentru unul dintre voluntarii de profesie

Raluca Muntean, Voluntar de Profesie în ediţia 2013, a câştigat premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijiri la domiciliu, acordat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Premierea a avut loc la Teatrul Nottara din Bucureşti în cadrul Galei Naţionale de Excelenţă în Asistenţă Socială 2014, care a recompensat performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în România.

Raluca Muntean activează ca asistent social în asociaţia SM Spermax Alba încă din anul 2007, iar în prezent coordonează proiectul „Profesionalizarea serviciilor oferite în cadrul Centrului de Informare şi Consiliere pentru persoanele afectate de Scleroză Multiplă din judeţul Alba”, care este finanţat de către Fundaţia Vodafone România prin programul Voluntar de Profesie.

Evenimentul a strâns peste 550 de candidaturi eligibile, fiind una dintre galele naţionale cu cel mai mare număr de înscrieri. Mai mult, în etapa de vot online s-au înregistrat 93.000 de voturi pentru persoanele nominalizate. Evenimentul a celebrat Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi, totodată, a marcat 20 de ani de la prima promoţie de asistenţi sociali şi 10 ani de la reglementarea profesiei.

GPoza Gala
Scroll to Top