Am participat la cel mai mare turneu caritabil de tenis de masă din România • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

Am participat la cel mai mare turneu caritabil de tenis de masă din România

În fiecare primăvară are loc Turneul de Tenis de Masă HOSPICE, cel mai mare turneu caritabil din România, eveniment susţinut financiar de către Fundaţia Vodafone România încă de la înfiinţarea lui, în urmă cu cinci ani.

Am fost acolo, la Top Tennis Arena – Sema Parc, cu nu mai puţin de 10 echipe, atât în ultima zi din luna februarie, cât şi de Mărţişor. Pentru fiecare din cele 10 echipe, Fundaţia Vodafone România a donat câte 300 de euro, banii urmând a fi folosiţi pentru sprijinirea copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile şi care sunt îngrijiţi de HOSPICE Casa Speranţei.

Din partea Vodafone România, Andrei Stoica şi Laurenţiu Podoreanu au câştigat locul trei, respectiv locul doi în cadrul competiţiei de simplu.

Fundaţia Vodafone România susţine din 2006 programele HOSPICE Casa Speranţei, care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în Bucureşti şi Braşov pentru copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare- malformaţii congenitale, dar şi pentru adulţi bolnavi de cancer.

Ne-am bucurat să constatăm că în cadrul acestui turneu caritabil au participat zeci de echipe, reprezentante ale unor companii de top din România.

Alături de echipe, suporteri şi voluntari prezenţi la eveniment, s-au alăturat de-a lungul anilor şi câteva nume celebre, precum Andreea Răducan, Otilia Bădescu, Andrei Duban, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Irina Hănescu sau Andreea Hănescu, care au dorit să susţină evenimentul.

Turneu caritabil de tenis de masă | Fundaţia Vodafone România
Turneu caritabil de tenis de masă | Fundaţia Vodafone România
Scroll to Top