La mulţi ani Organizaţiei Suedeze! • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

La mulţi ani Organizaţiei Suedeze!

În prima parte a lunii decembrie, unul dintre partenerii noştri tradiţionali, Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, a împlinit 20 de ani de activitate în domeniul serviciilor sociale pentru copii şi tineri cu dizabilităţi interlectuale şi asociate.

Organizaţia a pus în scenă o serie de evenimente care să marcheze această cifră rotundă, printre care şi o zi a porţilor deschise, ocazie cu care a primit musafiri din facultăţi, licee, şcoli, televiziuni sau instituţii publice.

Vizitatorii au putut vedea activităţile pe care le desfăşoară zilnic Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual. A existat şi un atelier de quiling, unde au fost confecţionate globuri pentru Crăciun, mici decoraţiuni, făcute din produse reciclate, dar şi un atelier de pictură şi desen. În spaţiul centrului organizaţiei au fost expuse picturi ale copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi.

Pentru vizitatori s-a difuzat şi un film motivaţional – „Template Grandin”, despre un copil autist care răzbeşte în viaţa de zi cu zi.

Citeşte şi <– Toţi oamenii au dreptul la viaţă, indiferent cât de bolnavi sunt –>