MARATONUL BUCUREȘTI BATE LA UȘĂ. PARTICIPĂ ȘI TU, DONEAZĂ!

de: Fundaţia Vodafone România septembrie 29, 2015

A rămas mai puțin de o săptămână până la cel mai așteptat eveniment sportiv din România în această toamnă: Maratonul București. Ediția din acest an are o semnificație specială pentru Fundația Vodafone România, pentru că în cadrul acestui eveniment va avea loc și Vodafone Big Marathon, unde peste 100 de colegi din cadrul companiei Vodafone din toată lumea vor alerga și vor strânge fonduri pentru două proiecte susținute și finanțate de fundația noastră prin intermediul programului Mobile for Good.

Este vorba despre proiectul “Controlin” al Asociaţiei React, care ajută pe pacienții cu diabet să monitorizeze cu ajutorul tehnologiei valorile glicemiei și să primească ajutor în situațiile de urgență, și despre proiectul “Supravegherea pacienţilor cu probleme cardio-vasculare la domiciliu”, al Asociaţiei Caritas Alba-Iulia Asistenţă Medicală şi Socială, care ajută persoanele cu probleme cardio-vasculare din zone rurale să primească asistență medicală la domiciliu.

Îi poți ajuta și tu pe colegii noștri – iată o parte dintre ei – donând 2 euro prin SMS la numărul 8827, online pe platforma Justgiving, prin intermediul aplicației M-Pesa sau prin contract de sponsorizare pentru firme.

Află aici mai multe detalii despre viețile care pot fi salvate.

Lasă un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii iar adresa de mail nu va fi publicata.

Ultimele comentarii:

Abonează-te la newsletter!

Primeşte pe e-mail noutăţile noastre ori de câte ori publicăm pe blog.

Nu ati completat numele. Introduceti o adresa de e-mail valida.

Felicitari, te-ai abonat la newsletter!

Acum vei fi la curent cu toate noutatile Fundatiei Vodafone Romania postate pe blog

Alătură-te
comunității