90 de antreprenori au fost voluntari în sprijinul a 120 de copii și tineri defavorizați • Fundația Vodafone România - e normal sa facem bine

• Antreprenorii au participat la programul „Ateliere de antreprenoriat”, dezvoltat de Fundația Romanian Business Leaders și finanțat cu 67.500 de lei de Fundaţia Vodafone România

Bucureşti, 9 februarie 2017 – 90 de antreprenori au participat la activități de voluntariat în sprijinul a 120 de copii și tineri defavorizați, prin programul de educație „Ateliere de antreprenoriat” dezvoltat de Fundația Romanian Business Leaders și finanțat cu 67.500 de lei de Fundaţia Vodafone România.

Cei 90 de antreprenori participanți la „Atelierele de antreprenoriat” s-au implicat pe parcursul anului 2016 în acțiuni de voluntariat în cadrul proiectelor pe care Fundația Vodafone România le susține. În timp ce unii dintre ei au jucat baschet în scaunul rulant cu beneficiarii Fundaţiei Motivation, alții au văruit pomi, au confecționat jucării și au oferit cadouri copiilor de la Ferma Concordia din Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova, ori s-au bucurat împreună cu micii campioni de la Şcoala Socială Sportivă Fundația Real Madrid pentru fiecare gol marcat într-un mini-campionat organizat cu aceștia și au încheiat anul ca voluntari în programul „Scrisori pentru Moș Crăciun” al Fundației Vodafone România.

Proiectul „Ateliere de Antreprenoriat” a fost lansat de Fundația Romanian Business Leaders în anul 2012 cu scopul de a educa și sprijini viitorii lideri antreprenori să își conducă mai bine afacerile. Din anul 2014, atelierele s-au extins prin sprijinul financiar al Fundației Vodafone România și au devenit o platformă de educație și implicare socială pentru noua generație de antreprenori. Până în prezent, peste 500 de cursanți au beneficiat de acest program.

Fundația Romanian Business Leaders (RBL) este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, înființată în 2011. Obiectivul său este să dezvolte o platformă de acțiune și implicare socială pentru lideri din mediul privat. Scopul ultim este ca România să devină o țară mai bună pentru business-ul responsabil și, în felul acesta, pentru toți românii. Detalii despre „Ateliere de Antreprenoriat” se regăsesc pe http://ateliere.rbls.ro/ și https://www.facebook.com/atelieredeantreprenoriat/.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

În cei 19 ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat peste 1.046 de programe în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale, având ca beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 26 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe fundatia-vodafone.ro și www.facebook.com/fundatiavodafone.

Read in english

Currently not available